Oferta foto video botez Brasov. Aici veti gasi toate detaliile legate de pachetul de servicii de fotografie si filmare pentru ziua botezului.

Oferta foto video botez Brasov

Oferta servicii de fotografie si filmare pentru botez in zona Brasov

Taina botezului este prima dintre cele 7 Sfinte Taine ale Bisericii, iar acesta poate sa fie savarsit atat in primele zile de viata, cat si la maturitate.
La nastere, pruncul este lipsit de pacate, botezul savarsindu-se pentru iertarea pacatului stramosesc. Totodata, in cadrul botezului din primele zile de viata, copilul primeste binecuvantarea pentru a incepe viata de crestin și pentru a intra in Biserica.
Omul adult se boteaza pentru a marturisi pacatele infaptuite pana la acea varsta și pentru iertarea acestora. Din acel moment, acesta va fi pregatit pentru a incepe o noua viata si pentru a-l primi pe Dumnezeu.
Semnificatia cuvantului “botez” vine din limba greaca si inseamna scufundare. Primul botez savarsit a avut loc in apa Iordanului, Ioan fiind primul botezat si a primit numele de Ioan Botezatorul. Ioan Botezatorul este cel care l-a botezat pe Isus, la varsta de 30 de ani.
Conform religiei creștin ortodoxa, botezul se infaptuieste dupa traditia si obiceiurile stramosesti, la 40 de zile de la nastere.

Oferta servicii de fotografie si filmare pentru botez

Oferta foto video botez

  • Servicii de fotografie si filmare in ziua botezului, cu surprinderea celor mai importante momente, dar nu numai, in urmatoarele locatii:
  • acasa la bebelus: servicii foto si video, cu aproximativ 90 de minute inainte sa ajunga nasii, cu surprinderea catorva cadre ce contin trusoul bebelusului si alte elemente de decor legate de ziua botezului, cateva cadre cu bebelusul, servicii foto si video cu parintii, nasii, bebelusul si eventualii invitati. Deasemenea, daca este cazul, se vor surprinde atat in filmare, cat si in fotografii, anumite momente traditionale cu ar fii trecerea copilului peste prag, acesta fiind inmanat de catre parinti, nasilor.
  • la Biserica: surprinderea in fotografii si in filmare, a momentelor slujbei de la Biserica, apoi o sesiune foto cu bebelusul, parintii, fratii/surorile, nasii, bunicii si restul invitatilor. Deasemenea, se vor face si fotografii de grup.
  • la sala: petrecerea de la sala pana la taierea tortului. La sala se vor surprinde cadre foto si video cu sala, aranjamentele florale si decoratiunile din sala, primirea invitatilor, rugaciunea pentru binecuvantarea bucatelor, momentul cu ursitoarele (zanele), alte momente artistice sau surprize pregatite, pana la taierea tortului. Bineinteles, pe langa aceste momente de referinta, se vor surprinde cadre foto si video ce contin si celelalte momente de pe parcursul evenimentului.

Timp de livrare foto-video de la botez

Va rugam ca, in cele de mai sus, sa tineti cont ca aceste subpuncte se pot lua ca atare, sau doar ca referinta, urmand ca eventualele modificari sau adaugiri sa se discute si sa se stabileasca ulterior.

  • Fotografiile de la botez le veti avea la 3 zile de la terminarea evenimentului.
  • Filmarile de la botez le veti primi mai intai pe un link privat de youtube, la 5-6 zile de la botez. Facem acest lucru pentrua viziona filmarea inainte de a o scrie pe DVD-uri, iar daca aveti modificari asteptam sa ni le comunicati.

Se vor livra

Doua seturi de DVD-uri, fiecare set continand cate un DVD-DL cu filmarea de aproximativ 120 -170 minute in format FullHD si un DVD-DL cu toate fotografiile la rezolutie de 20Mp.

Albumele de botez

Fiecare familie isi doreste unul sau mai multe albume de botez si poate in modele diferite, de aceea, de grafica si realizarea colajelor pentru albume ne ocupam in mod gratuit, voi veti plati doar printul albumelor.
Toate fotografiile ce vor aparea in album vor fi alese de voi si vor fi editate de noi individual: se vor scoate anumite imperfectiuni de natura cearcanelor, punctelor negre si se vor elimina detalii care nu ar trebui sa apara in fotografii.
Dupa prelucrare, fotografiile vor fi asezate in colaje, iar dupa ce avem acceptul dumneavoastra asupra formei si continutului, ele vor fi transmise la print.


Vezi mai jos ultimele articole de pe blog:

Canon Eos R5 (1)

Canon EOS R5

Canon a lansat o altă rundă de specificații pentru mult așteptatul Canon EOS R5. Dezvăluind mai multe motive convingătoare pentru care această cameră este setată…
Vezi articolul