Albume foto botez

Albume foto botez Brasov | Design personaliat albume de botez in Brasov

Pe aceasta pagina veti gasi albumele foto de botez realizate de noi cu fotografiile alese de parinti pentru copilasii lor din ziua botezului si nu numai.
Noi realizam toate colajele si designul albumelor, astfel incat fiecare sa fie unic in felul sau, pentru a reflecta intocmai dorinta parintilor.

Un copil este cel mai mare dar de la Dumnezeu pentru o noua familie. El este cel care leaga si cimenteaza legaturile dintre cei doi parinti, iar primul copil este intotdeauna ceva special. De aceea parintii si-au dorit cu fotografiile pe care le-am facut in ziua botezului sa realizam cel mai frumos si special album. Speram ca am reusit. Va invitam mai jos sa priviti colajele din acest album de botez al micutului Victor.

shadow

Acest album de botez este putin mai diferit. Inainte ca micutul Denis sa se nasca, parintii, Florina si Marius si-au dorit o sedinta foto cu micutul inainte de a veni pe lume, sa isi aminteasca cu drag de aceste clipe unice si de neuitat.
Fotografiile din acest minunat album de botez si de graviduta au fost alese in toatalitate de parinti si asezate de noi in colaje.
Coperta albumului este din piele albastra, foarte placuta la atingere.
Va invitam cu drag sa priviti unul dintre cele mai frumoase album pe care le-am realizat pana acum.

shadow

Fotografiile din ziua botezului micutei Carla Amelia au fost alese de noi, mai inainte de a le da parintilor sa faca alegerea finala pentru albumul micutei lor. Fotografiile odata alese au fost asezate cu grija in colajele pentru albumul de botez care a avut loc in Rasnov. Dupa ce am primit bunul de tipar din partea parintilor, am trimis albumul catre print.
Parintii au ales o coperta deosebit de fumoasa din piele cu nunate de rosu-rozaliu si galben. Superb. Va invitam sa priviti mai jos colajele albumului de botez din Rasnov.

shadow

Parintii si-au dorit multe albume pentru micutul lor, in total 10 albume mici si mari. Ei au fost cei care au ales fotografiile pentru albumul de botez. Noi le-am realizat si le-am livrat pe DVD toate fotografiile realizate. Dupa ce am primit numerele fotografiilor alese pentru albumele de botez din Fagaras, le-am asezat in colaje si le-am trimis parintilor pentru a primi bunul de tipar. Albumele de botez au fost gata in mai putin de 14 zile de la datata cand le-am trimis la print.

shadow

Parintii si-au dorit mai multe albume pentru micutul lor Dominica Matei, asa ca au ales fotografiile pe care si le-au dorit in album, aproape 80, iar noi le-am aseza in colajele albumului de botez. Au fost foarte incantati, asa ca nu au facut nici o modificare. Aceste albume de botez au cate 25 de colaje, coperta este realizata din vinilin de cea mai buna calitate de culoare alba cu un imprimeu stilat.

shadow