Albume foto nunta

Album nunta Brasov | Albume fotocarte | Albume foto nunta

Toate fotografiile pe care le realizam la sedinta foto dinaintea nuntii, din ziua nuntii si de la sedinta foto dupa nunta – trash the dress, pot aparea in albumul foto de nunta.

Fiecare pereche de miri isi alege fotografiile din albume digitale, pentru ca sunt albumele lor si este normal ca in ele sa apara fotografiile care le sunt pe plac.
Din experienta noastra acesta este cel mai usor si mai eficace mod de a realiza albumul de nunta.

Inainte de a fi trimise la print, mirii vad grafica si fac unele modificari, daca sunt necesare, ca sa reflecte stilul lor.

Va oferim albume foto digitale realizate handmade care sunt pe gustul fotografilor profesionisti exigenti.

Albumele de nunta sunt realizate in Brasov la Album foto nunta.

Album de nunta din Brasov realizat la comanda dupa dorinta mirilor. Coperta este realizata din piele naturala de culoare rosu – bordeaux. Marginile copertii au fost custute cu ata de culoare rosie, iar pe coperta fata a albumului de nunta din Brasov a fost inscriptionat cu laser numele mirilor.

shadow

Fotografiile de nunta celor doi miri, editate si asezate cu grija in colaje de dimensiunile 30x80cm.

shadow

De dis de dimineata, pana a doua zi in zori au sarbatorit impreuna cu invitatii, cea mai frumoasa zi din viata lor – ziua nuntii. Nimeni nu mai voia ca aceasta minunata zi sa se sfarseasca. Am editat albumul de nunta intr-un stil aparte, cu inflexiuni de vintage si nou. Ca de fiecare data mirii nostrii au avut munca grea pana au ales fotografiile pentru albumul de nunta, insa au izbutit pana la urma sa aleaga cele mai frumoase fotografii din ziua nuntii lor cu care am facut acest album foto nunta.

shadow

Albumul nuntii creat special pentru cei doi miri cuprinde fotografii din zile diferite, in locatii alese de tinerii casatoriti.

shadow

Fotografiile pentru album au fost alese de mirii nostrii, Claudia & Boby. Ce au simtit ei ca vor sa vada peste ani si ani, ce i-a facut sa se simta mai indragostiti si mai apropiati unul fata de celalalt. Pentru acest album mirii au ales o coperta din piele naturala metalizata, iar colajele au fost printate pe hartie fotografica de cela mai inalta calitate care va rezista peste ani si ani. In acest album veti vedea fotografii din ziua nuntii si de la sedinta foto trash the dress.

shadow

Adevarata nunta are loc in inima si nu in sala de bal, biserica sau sinagoga. Aceasta a fost alegerea pe care au facut-o Andreea si Adrian nu numai in ziua nuntii, ci o data si inca o data… Le dorim prosperitate si copii sanatosi!

shadow

Casatoria este intotdeuna o opera a destinului, iar in aceasta zi doua suflete au devenit unul singur. Pentru ca Andreea si Adrian au pornit entuziasti pe acelasi drum, le dorim fericire nemarginita si sa traiasca in armonie si intelegere!

shadow

Pe un picior de plai – Pe-o gura de rai au fost doi miri ce se iubeau nespus de mult – acestia cu siguranta erau Roxana si Valentin. Casa de piatra si multi copii sanatosi le dorim! Album de nunta realizat in 2019.

shadow
Deschide chat
Cu ce te pot ajuta?