Albume foto nunta

Album nunta Brasov | Albume fotocarte | Albume foto nunta

Toate fotografiile pe care le realizam la sedinta foto dinaintea nuntii, din ziua nuntii si de la sedinta foto dupa nunta – trash the dress, pot aparea in albumul foto de nunta.

Fiecare pereche de miri isi alege fotografiile din albume digitale, pentru ca sunt albumele lor si este normal ca in ele sa apara fotografiile care le sunt pe plac.
Din experienta noastra acesta este cel mai usor si mai eficace mod de a realiza albumul de nunta.

Inainte de a fi trimise la print, mirii vad grafica si fac unele modificari, daca sunt necesare, ca sa reflecte stilul lor.

Va oferim albume foto digitale realizate handmade care sunt pe gustul fotografilor profesionisti exigenti.

Albumele de nunta sunt realizate in Brasov la Album foto nunta.

Adevarata nunta are loc in inima si nu in sala de bal, biserica sau sinagoga. Aceasta a fost alegerea pe care au facut-o Andreea si Adrian nu numai in ziua nuntii, ci o data si inca o data… Le dorim prosperitate si copii sanatosi!

shadow

Casatoria este intotdeuna o opera a destinului, iar in aceasta zi doua suflete au devenit unul singur. Pentru ca Andreea si Adrian au pornit entuziasti pe acelasi drum, le dorim fericire nemarginita si sa traiasca in armonie si intelegere!

shadow

Pe un picior de plai – Pe-o gura de rai au fost doi miri ce se iubeau nespus de mult – acestia cu siguranta erau Roxana si Valentin. Casa de piatra si multi copii sanatosi le dorim! Album de nunta realizat in 2019.

shadow