Cum sa planifici o nunta cu un logodnic la distanta?

Cum sa planifici o nunta cu un logodnic la distanta? Din momentul în care te-ai logodit, ai visat cât de mult te-ai distra tu și viitorul tău sot, în timp ce ati fi planificat impreuna cu atenție nunta visurilor voastre. Dar ce se întâmplă dacă ești doar tu ca să participi la întâlniri, să alegi articole de papetărie și să îți alegi tortul? Ce faci dacă plănuiești o nuntă, cand al tau logodnic este la distanță? Iată de ce trebuie să ții cont atunci când logodnicul tău este plecat.

Planificarea Nuntii

Logodnic la distanta – Opinia lui încă contează

Doar pentru că nu este aici să-și exprime părerea, ar trebui să comunicati și să discutati cât mai multe aspecte ale deciziilor de nuntă. Care ar putea fi aroma ta preferată de tort care ar putea fi cea mai puțin preferată. Nu uitați să-l păstrați pe „noi” în nuntă. Este un eveniment unic din viata ta, dar si din viata lui.

Gaseste-ti rochia de mireasa cat el este plecat

Du-te și încearcă toate rochiile! Învârte-te prin salonul de mireasă și găsește rochia absolută a visurilor tale. Nu trebuie să iti faci griji cu privire la programarea cumpărăturilor de rochii în fiecare sâmbătă timp de o lună. Fă-ți acest timp pentru a te îndrăgosti cu adevărat de look-ul tău.

Bazează-te pe cei mai apropiați de tine

Dacă planificarea nunții nu a fost suficient de stresantă, acum te confrunți cu stresul suplimentar de a-ți lipsi logodnicul. Nu intra în melancolie, nu te uita la Netflix singura, înconjoara-te de persoanele care te iubesc si tin la tine cu adevarati! Fie că este vorba de mama ta sau de viitoarele domnisoare de onoare, asigură-te că te bucuri de această perioadă și sărbătorește!

Logodnic la distanta – Scriei mesaje de dragoste

Ar putea fi un simplu mesaj text pe WhatsApp dimineața sau un jurnal plin cu scrisori de dragoste zilnice pe care i le veți oferi în ziua nunții. Asigurați-vă că vă exprimați dragostea unul față de celălalt în fiecare zi. Astfel incat in ziua nuntii, relata voastra sa fie la un apogeu.

Visati! Cum sa planifici o nunta cu un logodnic la distanta?

Visati cu ochii deschiși! În timp ce distanța este unul dintre cele mai grele lucruri prin care voi doi veți trece vreodată, nu va face decât să vă faceți mai puternici în cele din urmă. În zilele în care te simți trista și singura, gândește-te la ziua în care a căzut în genunchi sau visează cu ochii deschiși că vine spre tine cu buchetul de mireasa.