Fotografiile cu pregatirea miresei – de ce sa tineti cont

Fotografiile Cu Pregatirea Miresei 3

Fotografiile cu pregatirea miresei sunt poate cele mai dorite si asteptate fotografii din ziua nuntii. Iata de ce trebuie sa tineti cont, pentru ca totul sa fie cat se poate de simplu si usor.

Fotografiile Cu Pregatirea Miresei 1

Folositi o camera luminoasa si spatioasa

Pentru fotografia de nunta, lumina si spatiul face totul. Deși fotografi buni se vor adapta oricărei situații de lumina mai buna sau mai putin buna, o cameră cu multă lumină naturală este un început bun.

Dacă vă pregătiți acasă, atunci, cu excepția cazului în care aveți dormitoare deosebit de mari, s-ar putea să vă gândiți să folosiți sufrageria sau living-ul. In cazul in care va coafati sau machiati acasa, coafeza si make-up artistul, vor aprecia o zonă bine iluminată în care să lucrați.

În mod similar, dacă vă pregătiți la un hotel, încercați să obțineți o cameră cu ferestre mari. Da, este atat de simplu.

Fotografiile Cu Pregatirea Miresei 2

Asigurati-va ca totul este pregatit

Daca ati plecat in graba de acasa, deleaga o domnisoara de onoare care sa fie acasa inaintea ta. Cand sosește fotograful tău, rochia ta ar trebui să fie scoasă din ambalajul său protector și să fie agățată gata să fie fotografiată.

Dacă designerul tău de rochii nu furnizează un umeras frumos, asigură-te că îți iei unul online. Sunt multe site0uri care iti pot realiza un umeras personalizat. Va costa o fracțiune din ceea ce face rochia, dar face toată diferența într-o fotografie.

Ce trebuie sa fie gata:

  • rochia de mireasa
  • parfumul
  • pantofii
  • bratara, cercei sau lantisor
  • jarteaua
  • facultativ – halatul de mireasa ( alb sau roz)
Fotografiile Cu Pregatirea Miresei 4

Rezervati-va macar o ora

Asigurați-vă că ai suficient timp pentru pregătirile tale de mireasă . Cele mai multe întârzieri sunt de obicei cauzate din cauza aranjarii parului si al machiajului. Daca ai rezervat un timp pentru tine, nu mai include si pe mama sau pe soacra in acelasi timp. Coafeza nu va avea doua maini in plus in acelasi timp. Dacă îți rezervi coafura și machiajul pentru tine și trei domnișoare de onoare, să nu fii surprins dacă întârzie o jumătate de oră. Planificarea anticipată și comunicarea este cheia aici.

Rezervati-va macar o ora pentru fotografiile cu pregatirea miresei cu domnisoarele de onoare. Poate nu va fi nevoie de atata vreme, insa sfertul academic conteaza intr-o zi tare scurta.

Fotografiile Cu Pregatirea Miresei 5

Sampanie si buna dispozitie

Daca esti stresata, sampania este calea catre buna dispozitie. De asemenea, fotografiile cu deschiderea sampaniei de catre mireasa inconjurata de domnisoarele de onoare, poate fi un bonus. Fi creativa in ziua nuntii. Totul in ziua nuntii se invarateste in jurul tau. Mireasa este centrul nuntii. Pentru aceasta buna dispozitie este necesara.

Articole de pe blog: