Fotografiile cu pregatirea miresei – de ce sa tineti cont

Fotografiile Cu Pregatirea Miresei 3

Fotografiile cu pregatirea miresei sunt poate cele mai dorite si asteptate fotografii din ziua nuntii. Iata de ce trebuie sa tineti cont, pentru ca totul sa fie cat se poate de simplu si usor.

Fotografiile Cu Pregatirea Miresei 1

Folositi o camera luminoasa si spatioasa

Pentru fotografia de nunta, lumina si spatiul face totul. Deși fotografi buni se vor adapta oricărei situații de lumina mai buna sau mai putin buna, o cameră cu multă lumină naturală este un început bun.

Dacă vă pregătiți acasă, atunci, cu excepția cazului în care aveți dormitoare deosebit de mari, s-ar putea să vă gândiți să folosiți sufrageria sau living-ul. In cazul in care va coafati sau machiati acasa, coafeza si make-up artistul, vor aprecia o zonă bine iluminată în care să lucrați.

În mod similar, dacă vă pregătiți la un hotel, încercați să obțineți o cameră cu ferestre mari. Da, este atat de simplu.

Fotografiile Cu Pregatirea Miresei 2

Asigurati-va ca totul este pregatit

Daca ati plecat in graba de acasa, deleaga o domnisoara de onoare care sa fie acasa inaintea ta. Cand sosește fotograful tău, rochia ta ar trebui să fie scoasă din ambalajul său protector și să fie agățată gata să fie fotografiată.

Dacă designerul tău de rochii nu furnizează un umeras frumos, asigură-te că îți iei unul online. Sunt multe site0uri care iti pot realiza un umeras personalizat. Va costa o fracțiune din ceea ce face rochia, dar face toată diferența într-o fotografie.

Ce trebuie sa fie gata:

  • rochia de mireasa
  • parfumul
  • pantofii
  • bratara, cercei sau lantisor
  • jarteaua
  • facultativ – halatul de mireasa ( alb sau roz)
Fotografiile Cu Pregatirea Miresei 4

Rezervati-va macar o ora

Asigurați-vă că ai suficient timp pentru pregătirile tale de mireasă . Cele mai multe întârzieri sunt de obicei cauzate din cauza aranjarii parului si al machiajului. Daca ai rezervat un timp pentru tine, nu mai include si pe mama sau pe soacra in acelasi timp. Coafeza nu va avea doua maini in plus in acelasi timp. Dacă îți rezervi coafura și machiajul pentru tine și trei domnișoare de onoare, să nu fii surprins dacă întârzie o jumătate de oră. Planificarea anticipată și comunicarea este cheia aici.

Rezervati-va macar o ora pentru fotografiile cu pregatirea miresei cu domnisoarele de onoare. Poate nu va fi nevoie de atata vreme, insa sfertul academic conteaza intr-o zi tare scurta.

Fotografiile Cu Pregatirea Miresei 5

Sampanie si buna dispozitie

Daca esti stresata, sampania este calea catre buna dispozitie. De asemenea, fotografiile cu deschiderea sampaniei de catre mireasa inconjurata de domnisoarele de onoare, poate fi un bonus. Fi creativa in ziua nuntii. Totul in ziua nuntii se invarateste in jurul tau. Mireasa este centrul nuntii. Pentru aceasta buna dispozitie este necesara.

Articole de pe blog:

semnificatia anilor de casatorie

Semnificatia anilor de casatorie

Semnificatia anilor de casatorie de-a lungul anilor se schimba, iata de ce este vorba. Aniversarea casatoriei, semnificatia anilor de casatorie In popor,  exista trei aniversari importante ale casatoriei: nunta de argint, nunta de aur, …
Buchetul De Mireasa

Forma si stil buchet de mireasa

In acest articol vor vorbi despre forma si stilul buchetului de mireasa. Multe viitoare mirese consideră că procesul de alegere a propriilor flori de nuntă este copleșitor și consumator de timp. Astăzi, vă voi prezenta …
Foto Nunta Lux Divina Sala Parc 1

Beneficiile unei recepții de nuntă în interior vara

Când vine vara, veți auzi sunetul nenumăratelor clopote de nuntă. Dar de ce sunt cuplurile atât de atrase să se căsătorească în cea mai caldă perioadă a anului? Cel mai probabil, pentru că sezonul …
Fotograf De Imobiliare

Cum aleg un fotograf de imobiliare?

Cautati un fotograf de imobiliare pentru a obtine cele mai bune imagini pentru imobilul dumneavoastra? Fotografia imobiliară este un gen de fotografie specializat în crearea de imagini de calitate a proprietăților imobiliare, cum ar …
Nuntile Dupa Coronavirus (2)

Nunta dupa Covid-19. Cum vor arata nuntile dupa coronavirus

Ai avut nunta programata inainte sau in timpul pandemiei de COVID-19 sau ai nunta dupa coronavirus? Este o perioada imprevizibila pentru toata lumea implicata in organizarea unei nunti. Mirii, prestatorii de servicii si invitatiii …
Save The Date Iarna (53)

Nunta de iarna – te-ai gandit la asta?

Cum ar fi sa ai o nunta de iarna? Te-ai gandit vreodata la acest lucru? Stiu, stiu, nu este un secret pentru nimeni ca majoritatea nuntilor au loc vara, in iulie si august. Insa …
Cate fotografii vom primi de la nunta?

Numarul fotografiilor livrate este intre 2500 si 4000, in functie de numarul de persoane de la nunta si de durata evenimentului. Noi fotografiem toate momentele, fiind siguri ca vom surprinde tot ce este important din ziua nuntii. Toate fotografiile pe care le primiti de la noi din ziua nuntii, sunt editate (culori, luminozitate, contrast, incadrare).

Cand vom primi fotografiile?

Primele fotografii din ziua nuntii le veti primi la 24-48 de ore (in general mai repede), le vom posta cu acordul vostru pe facebook. In acest fel toata lumea va putea sa se bucure pentru voi si sa va transmita sincerele felicitari. Toate fotografiile de la nunta le veti primi la 3-4 zile de la eveniment, pe un link de descarcare.

De cat timp faceti foto-video?

Fotografia a fost intotdeauna o pasiune pentru noi, iar filmarea a venit ca o manusa, pentru ca se completeaza una pe cealalta. La nivel profesionist foto si video facem de mai bine de 9 ani. Experienta la nivel profesional pentru editarea foto-video fiind de peste 11 ani. Oricata experienta ai avea in acest domeniu, este important ca tot timpul sa inveti si sa iti doresti ca de la o nunta la alta sa fi mai bun decat inainte.