Fotografiile cu pregatirea miresei – de ce sa tineti cont

Fotografiile Cu Pregatirea Miresei 3

Fotografiile cu pregatirea miresei sunt poate cele mai dorite si asteptate fotografii din ziua nuntii. Iata de ce trebuie sa tineti cont, pentru ca totul sa fie cat se poate de simplu si usor.

Fotografiile Cu Pregatirea Miresei 1

Folositi o camera luminoasa si spatioasa

Pentru fotografia de nunta, lumina si spatiul face totul. Deși fotografi buni se vor adapta oricărei situații de lumina mai buna sau mai putin buna, o cameră cu multă lumină naturală este un început bun.

Dacă vă pregătiți acasă, atunci, cu excepția cazului în care aveți dormitoare deosebit de mari, s-ar putea să vă gândiți să folosiți sufrageria sau living-ul. In cazul in care va coafati sau machiati acasa, coafeza si make-up artistul, vor aprecia o zonă bine iluminată în care să lucrați.

În mod similar, dacă vă pregătiți la un hotel, încercați să obțineți o cameră cu ferestre mari. Da, este atat de simplu.

Fotografiile Cu Pregatirea Miresei 2

Asigurati-va ca totul este pregatit

Daca ati plecat in graba de acasa, deleaga o domnisoara de onoare care sa fie acasa inaintea ta. Cand sosește fotograful tău, rochia ta ar trebui să fie scoasă din ambalajul său protector și să fie agățată gata să fie fotografiată.

Dacă designerul tău de rochii nu furnizează un umeras frumos, asigură-te că îți iei unul online. Sunt multe site0uri care iti pot realiza un umeras personalizat. Va costa o fracțiune din ceea ce face rochia, dar face toată diferența într-o fotografie.

Ce trebuie sa fie gata:

  • rochia de mireasa
  • parfumul
  • pantofii
  • bratara, cercei sau lantisor
  • jarteaua
  • facultativ – halatul de mireasa ( alb sau roz)
Fotografiile Cu Pregatirea Miresei 4

Rezervati-va macar o ora

Asigurați-vă că ai suficient timp pentru pregătirile tale de mireasă . Cele mai multe întârzieri sunt de obicei cauzate din cauza aranjarii parului si al machiajului. Daca ai rezervat un timp pentru tine, nu mai include si pe mama sau pe soacra in acelasi timp. Coafeza nu va avea doua maini in plus in acelasi timp. Dacă îți rezervi coafura și machiajul pentru tine și trei domnișoare de onoare, să nu fii surprins dacă întârzie o jumătate de oră. Planificarea anticipată și comunicarea este cheia aici.

Rezervati-va macar o ora pentru fotografiile cu pregatirea miresei cu domnisoarele de onoare. Poate nu va fi nevoie de atata vreme, insa sfertul academic conteaza intr-o zi tare scurta.

Fotografiile Cu Pregatirea Miresei 5

Sampanie si buna dispozitie

Daca esti stresata, sampania este calea catre buna dispozitie. De asemenea, fotografiile cu deschiderea sampaniei de catre mireasa inconjurata de domnisoarele de onoare, poate fi un bonus. Fi creativa in ziua nuntii. Totul in ziua nuntii se invarateste in jurul tau. Mireasa este centrul nuntii. Pentru aceasta buna dispozitie este necesara.

Articole de pe blog:

Cum Aleg Un Fotograf Culinar

Cum aleg un fotograf culinar?

Cautati un fotograf culinar pentru a obtine cele mai bune imagini pentru produsul culinar creat?  Fotografia culinară este un gen de fotografie specializat în realizarea de imagini de calitate a mâncărurilor și băuturilor, cu …
Post Pentru Supravietuire

Post pentru supravietuire

Post pentru supravietuire – lectura susținută de Dr Pradip Jamnadas. Principalele idei pe care dr. Pradip Jamnadas le-a mentionat in prelegerea legata de post. Parerea comună este că postul te obosește și obosește • …
Trash The Dress Sanpetru 1

Alegerea fotografului de nunta in 8 pasi simpli

Alegerea fotografului de nunta este o decizie important. Odata ce nunta va trece, vor ramane toate amintirile si momentele cheie ale celei mai frumoase zile din viata dumneavoastra. Exista mii de fotografi in toata …
Ce As Schimba La Nunta Mea Sfaturi Pentru Viitori Miri Si Mirese! (3)

Ce as schimba la nunta mea? Sfaturi pentru viitori miri si mirese!

Nu interpretati gresit „ce as schimba la nunta mea?”. Nunta mea a fost minunata. De fiecare data cand imi amintesc, imi spun WOW, as face din nou nunta. Nu ma numar printre persoanele care …
Afirmatii Pozitive Meditatie De Seara

Afirmatii pozitive

Ascultati aceste afirmatii pozitive inainte de a adormi, dupa ce v-ati asezat in pat. Linistiti-va si respirati rar si prodund timp de un minunt inainte de a asculta meditatia cu afirmatiile pozitive. Inregistrarea a …
Black Friday Pro 2022 F64

Black Friday PRO 2022 F64

Promotiile Black Friday PRO 2022 F64. Care au fost reducerile la echipamentele profesionale foto-video din anul 2022. În fiecare an, F64 participă la evenimentul de Black Friday, oferind clienților săi reduceri substanțiale la produsele …
Cate fotografii vom primi de la nunta?

Numarul fotografiilor livrate este intre 2500 si 4000, in functie de numarul de persoane de la nunta si de durata evenimentului. Noi fotografiem toate momentele, fiind siguri ca vom surprinde tot ce este important din ziua nuntii. Toate fotografiile pe care le primiti de la noi din ziua nuntii, sunt editate (culori, luminozitate, contrast, incadrare).

Cand vom primi fotografiile?

Primele fotografii din ziua nuntii le veti primi la 24-48 de ore (in general mai repede), le vom posta cu acordul vostru pe facebook. In acest fel toata lumea va putea sa se bucure pentru voi si sa va transmita sincerele felicitari. Toate fotografiile de la nunta le veti primi la 3-4 zile de la eveniment, pe un link de descarcare.

De cat timp faceti foto-video?

Fotografia a fost intotdeauna o pasiune pentru noi, iar filmarea a venit ca o manusa, pentru ca se completeaza una pe cealalta. La nivel profesionist foto si video facem de mai bine de 9 ani. Experienta la nivel profesional pentru editarea foto-video fiind de peste 11 ani. Oricata experienta ai avea in acest domeniu, este important ca tot timpul sa inveti si sa iti doresti ca de la o nunta la alta sa fi mai bun decat inainte.