Iesirea din zona de confort

Iesirea din zona de confort ca logodnic / logodnica. A fi logodit pentru a fi căsătorit poate aduce noi perspective în viața ta. Începi să te gândești la noul tău rol potențial de soție/soț, cu toate problemele aferente. Gândurile de a deveni părinte, cu copii, îți trec prin minte. Cu siguranță nu sunt încă pregătit pentru asta, crezi! La urma urmei, tocmai te-ai hotărât să te căsătorești!

Iesirea Din Zona De Confort

Dar apoi începi să te uiți la mame care împing cărucioare pe drum. Îți dai seama că în curând acesta ai putea fi tu și un cu totul nou capitol în viața ta.

Acum începeți să faceți lucrurile „ca la carte” și să vă amestecați mai mult cu prietenii logodiți sau căsătoriți recent. Conversația pare adesea să se concentreze acum pe a fi însărcinată; soții hrănesc cu biberonul și se trezesc pentru a face hrănirea de la 5 dimineața! Stai pe spate crezând că ești încă doar un observator care ascultă în această conversație. Dar, în cel mai scurt timp, vei fi un contribuitor serios la conversația despre viața de căsătorie.

Iesirea din zona de confort

Înainte, s-ar putea să te fi bazat pe mama ta să iti spele hainele și să le lase bine impaturite în camera ta. Acum această sarcină devine o responsabilitate de împărtășit cu partenerul tău. Și când vii acasă de la serviciu, obosit de călătorie, s-ar putea să nu fie mancarea gata pentru tine pe masă, pentru că acum locuiești în propria ta casă.

Până acum v-ați fi văzut la cel mai bun mod (și întotdeauna cu machiaj sau aftershave), dar acum trebuie să fiți pregătiți să vedeți o altă latură a partenerului.

Sfaturi rapide:

  • Încercarea de a menține totul în perspectivă este destul de normal, deoarece treci de la a fi unul la a fi doi.
  • Fă-o pe rând. Anticipați schimbările în stilul dvs. de viață și faceți-le pe rând; nu te grăbi.
  • Ai răbdare! Încetinește și bucură-te de următorul capitol din viața ta înainte de a te gândi la următorul.
  • Continuă să-ți vezi prietenii singuri și nu te izola doar pentru că ai o casă nouă. Dar fiți conștienți de faptul că un stil de viață hotărât independent nu ajută procesul de legătură între parteneri, care este necesar pentru a stabili bazele solide necesare unei căsnicii bune.
  • Amintiți-vă că trebuie să petreceți timp împreună pentru a menține o relație permanentă.