Numerologia si data nuntii

Nunta Si Numerolorgia

Numerologia si data nuntii, ce data sa alegi pentru ziua nuntii tale. Numerologia este conceptul că întreaga viață, cunoscută și necunoscută, este modelată de vibrații și de un moment creativ specific al energiei universale. Pe măsură ce această energie se mișcă și curge, ea ia forma vântului, a soarelui, a oceanului, a porumbelului și a tuturor întruchipărilor fizice. Din acest flux și energiile care îl descriu, puteți interpreta o direcție de viață pentru propria voastră individualitate. Îți poți vedea scopul, obiectivele și obligațiile tale. 

Numele și data de naștere reprezintă o formulă chimică care vă direcționează Calea Karmică și dezvăluie scopul pe care l-ați ales pe măsură ce călătoriți în această viață. Cu fiecare inspirație, și tu aparții Universului Cosmic și Sferelor Cerești. Aceste energii universale afectează, de asemenea, căsătoria ta, iar ziua nunții este la fel de importantă ca decizia de a te căsători, inelul de logodnă și jurămintele de nuntă efective. 

Una dintre cele mai importante decizii cu privire la nunta ta este ziua si ora alese pentru a fi casatorit. Ești cu persoana aleasa din dragoste? Partenerul tău este sufletul tău pereche? De multe ori ne putem găsi motivele pentru căsătorie ascunse cu atenție în definiția noastră a IUBIRII. Să vedem ce ne spun anticii despre subiectul fericirii conjugale.

Data aleasă pentru nuntă poate determina cursul pe care îl va urma viața voastră împreună – ca si cuplu. Numărul acelei zile oferă o cheie pentru motivele pentru care ne căsătorim și ne va deschide o ușă care să ne ajute să înțelegem cum să obținem fericirea pe care o căutăm pe măsură ce începem să ne împărtășim viața, în toate modurile posibile, cu iubitul nostru.

Ca nota personala. Data casatoriei mele este aceeasi cu numarul de la casa, cu numarul de pe tomberonul de gunoi dat de primarie. Toate au acelasi numar. Care este? Secret 🙂 Este prea mult ca totul sa fie o coincidenta.

Cum se determina numărul de numerologie al zilei nunții tale

Pur și simplu adăugați luna, ziua și anul în care veți fi sau ați fost deja căsătorit. Dacă răspunsul este de două cifre, adăugați fiecare cifră împreună până când obțineți un număr final de 1 cifră.

Exemplu:

Căsătorit: 12 iunie 1999 (iunie = 6). 6+ 1+2+1+ 9 + 9 +9 =37. 3 + 7 = 10. 1 + 0 = 1. Numărul de vibrație al căsătoriei dvs. = 1

Acum ești gata să citești prognoza numerologică a zilei tale nunții personale, care îți poate dezvălui o viziune nouă și neobișnuită, dar destul de exactă, a relației tale de căsătorie.

Numerologia si data nuntii UNU

UNU: O zi de nuntă numărul UNU este guvernată de Soare. Această zi va pune importanță pe ceea ce a fost dispoziția dumneavoastră împreună ca cuplu, precum și individual, înainte de căsătorie. Cucerirea a fost de neuitat și poate puțin mai lungă decât majoritatea, iar modul în care tu și iubitul tău te-ai cunoscut este o poveste destul de romantică. La fel ca mâna Destinului. Alegerea unei zile a nunții numărul UNU indică faptul că sunteți un cuplu foarte afectuos și iubitor. Arată o maturitate cu căsătoria și o capacitate de a rezolva dezacorduri și supărări într-un mod respectuos. Acest cuplu iubitor caută o unitate totală unul cu celălalt.

Există o dorință puternică în voi doi ca mariajul să reușească, chiar dacă au existat eșecuri din trecut. Amândoi v-ați testat unul pe celălalt destul de bine înainte ca logodna să fie anunțată. Vă cunoașteți foarte bine ce va place și nu vă place, iar asta a fost important, dar amintiți-vă că din această zi înainte trebuie să permiteți inevitabilitatea schimbării.

Flexibilitatea și înțelegerea sunt cheia succesului în ziua nunții numărul 1!


Numerologia si data nuntii DOI

DOI: Dacă alegeți o zi a nunții cu numărul DOI pentru a fi căsătoriți, veți dori fie o nuntă foarte privată, fie extrem de publică. Acesta este numărul pentru fuga, iar ziua nunții Numărul DOI ar putea trebui să fie o căsătorie în secret. Sfatul mamei tale va fi fie acceptat cu fermitate, fie respins atunci când faci planurile de nuntă. Nu există un loc de mijloc. Maturitatea emoțională a unuia din acest cuplu poate lipsi, dar maturitatea este un atu valoros pentru succesul acestei uniuni. Nu vă mirați dacă toată lumea vărsă o lacrimă sau două în această zi a nunții, căci ceremonia va avea cu siguranță o calitate sentimentală.

Confortul de acasă va fi subliniat într-o căsătorie cu numărul DOI. Este posibil să aveți apartamentul sau casa deja amenajate, cu unul dintre voi locuind în el, înainte de nunta propriu-zisă. Ziua nunții numărul DOI este guvernată de Lună. Reprezintă feminitatea și secretele, iar dorința pentru o familie poate fi un motiv puternic pentru această căsătorie. De asemenea, dorința pentru un partener care să poată iubi copiii unei căsnicii anterioare și să fie cineva care poate fi un părinte vitreg înțelegător pentru ei, poate fi un motiv pentru o zi a nunții cu numărul DOI. Dacă o sarcină sau acești copii anteriori sunt singurul motiv pentru căsătorie, poate doriți să vă reconsiderați decizia de a vă căsători.

Fii în siguranță și fii sigur că este cheia succesului în ziua nunții numărul doi!


Numerologia si data nuntii TREI

TREI: Dacă nu glumeai când ai spus că te vei căsători doar pentru bani, atunci s-ar putea să găsești ziua numărul TREI o alegere excelentă pentru a-ți spori securitatea financiară prin norocul acestui parteneriat. Amândoi s-ar putea să fiți prea preocupați de ce gândesc familia și prietenii despre uniunea voastră și, de asemenea, că nunta voastră trebuie să fie cea mai mare și cea mai bună . Dacă vă așteptați prea mult, această zi ar trebui să înceapă ca o mare dezamăgire, cu o ploaie poate.

O zi a nunții numărul TREI este guvernată de Jupiter, așa că pot fi mulți copii născuți din acest cuplu, precum și posibilitatea de nașteri multiple sau membri ai familiei extinse care locuiesc cu tine o parte din timp.

Fiți cumpătați și fiți dispuși să vă extindeți locuința. Gândirea este cheia succesului în ziua nunții numărul TREEI.


Numerologia si data nuntii PATRU

PATRU : Dacă amândoi ați discutat și ați convenit asupra tuturor responsabilităților a ceea ce aduce căsătoria și ați cântărit cu atenție avantajele și dezavantajele vieții de căsătorie, poate că veți alege o zi numărul PATRU pentru a vă căsători. Semnificația unei nunți cu numărul PATRU este fidelitatea până când moartea te despărți. Acesta este un cuplu care poate lucra împreună și poate îndeplini obiective care altfel ar părea imposibile, cum ar fi conducerea cu succes a unei afaceri împreună sau extinderea locuințelor, având mai multe unități de proprietate ca dețineri imobiliare, un singur cont bancar și fiecare proiect este unul al comunității. . Oricare ar fi, de la cumpărarea unei case până la apariția copiilor, va fi programat și planificat cu atenție.

Este posibil ca sorata să te fi adus pe tine și pe iubita ta. Într-un fel, un partener îndeplinește nevoile emoționale ale celuilalt. Ceva gândit care lipsește în viață este acum găsit! Dorința de siguranță este un alt factor motivant cu această dată de căsătorie. O zi a nunții cu numărul PATRU creează o căsnicie în care va fi foarte important să puneți niște rădăcini, să continuați numele de familie și să vă construiți un viitor. Aceasta este o căsătorie guvernată de Saturn și cuplul va alege aproape întotdeauna să locuiască lângă părinții lor sau lângă orașul în care a crescut mireasa.

Unitatea, supravegherea cu banii, o inimă deschisă și bucuria sunt cheia succesului în ziua nunții numărul PATRU.


Numerologia si data nuntii CINCI

CINCI: Dacă ați ales CINCI ca zi de nuntă, este posibil să puneți accent pe cât de bine comunicați între voi și iubitul vostru. Aceasta va fi o căsnicie activă și va trebui să lupte cu monotonia și plictiseala, așa că va fi înțelept să avem niște interese individuale, precum și pe cele împărtășite. Aceasta este o căsnicie în care fiecare dintre voi va avea nevoie de spațiul dumneavoastră, de propriul loc de muncă și de mult timp singur.

După această nuntă vor fi destul de multe călătorii și fiecare copil născut din căsătoria numărul CINCI se poate naște într-o locație diferită. Căsătoria numărul CINCI este condusă de Mercur și înseamnă că, eventual, un partener va trebui să muncească pentru a-l duce pe celălalt la facultate, la facultatea de drept sau la facultatea de medicină. La pensionare, acest cuplu va rămâne activ, cu interes pentru tineri, pentru a menține o perspectivă sănătoasă.

Călătoriile, schimbarea, surprizele și devotamentul față de copii și nepoți sunt cheia succesului în ziua nunții numărul CINCI.


Numerologia si data nuntii SASE

ȘASE: Binecuvântările lui Venus cu toată dragostea și devotamentul ei cad în ziua nunții numărul SASE. Dragostea, afecțiunea, pacea și fericirea sunt favorurile pe care Venus le poate oferi. Asta nu înseamnă că nu există nicio provocare sau că ești sub un fel de farmec magic. Responsabilitatea, încrederea și grija sunt o necesitate pentru menținerea acestui început minunat. Acest cuplu va fi dispus să muncească din greu și ore lungi împreună, cu mult timp pentru discuții și planificare, pentru că căsătoria va deveni cea mai importantă în ambele vieți.

Se vor depune toate eforturile pentru a remedia orice ceartă, iar căsătoria cu numărul șase, ca dată stabilită de Venus, va fi una bună pentru reconcilieri. Aceasta este, de asemenea, o dată a responsabilității cuplului pentru un părinte bolnav la bătrânețe, precum și moștenirea pentru întreținerea casei unuia dintre părinți.

Păstrarea unui punct de vedere idealist și cultivarea dragostei dintre voi este cheia succesului în ziua nunții din numărul șase!


Numerologia si data nuntii SAPTE

SAPTE: Ai grijă dacă ai ales data nunții cu numarul SAPTE! Schimbarea, supărările sau o mutare a sălii de recepție pot fi în ordine. Deși ziua numărul șapte reprezintă supărări cu planurile, poate reprezenta și reducerea în ultimul moment. Guvernată de Uranus, ziua nunții numărul șapte poate reprezenta bilete de avion pierdute, accidente, o rochie care nu se potrivește sau domnișoara de onoare care apare după ceremonie. Uranus reprezintă, de asemenea, o curte rapidă și furioasă, trezindu-te dimineața și găsindu-te căsătorit cu un străin, precum și acest parteneriat fiind o decizie neînțeleaptă. Dacă există fericire și dragoste cu această uniune, atunci poate că unul dintre părinți nu vă acceptă intenția ca partenerul potrivit, punând presiune și vinovăție asupra tuturor.

Aceasta ar putea fi ziua nunții unei căsătorii mixte, a unei nunți catolico-ortodoxe sau persoane din medii complet diferite care se căsătoresc.

Libertatea, flexibilitatea și schimbările bruște sunt cheia succesului în ziua nunții numărul șapte.


Numerologia si data nuntii OPT

OPT: Uau! Bebelus! Atunci când alegi Numărul OPT pentru ziua nunții tale, vrei să fii compatibil din toate punctele de vedere cu partenerul tău, iar sexul va fi un aspect foarte important în această relație. Acesta este cuplul care, într-o seară fermecată, și-au făcut schimb de priviri prin acea cameră aglomerată și au știut imediat că sunt meniți unul pentru celălalt. Apoi au petrecut următoarele câteva săptămâni în pat, s-au trezit într-o zi, au mers la starea civila și s-au căsătorit. Îți vor spune că s-au simțit căsătoriți înainte de a doua privire în prima noapte în care s-au întâlnit. Sunt de nedespărțit!

Ziua nunții Numărul Opt este guvernată de MARTE și reprezintă o posibilitate excelentă pentru acest cuplu de a prospera într-o afacere împreună, precum și de a deveni o echipă personală puternică. Aceasta poate fi și o căsătorie în care un partener trebuie să se sacrifice pentru cariera celuilalt, fiecare partener admirând curajul celuilalt.

Întâmpinarea provocărilor, ocupația în primul rând, succesul financiar și servitutea sunt cheia succesului în ziua nunții din numărul opt


Numerologia si data nuntii NOUA

NOUA: O zi de nuntă cu numărul NOUĂ poate fi într-adevăr una secretă. O altă dată de posibilă fuga, pentru că ziua nunții cu numărul NOUĂ este guvernată de Neptun. Credința în care ai fost crescut poate fi un factor foarte important de luat în considerare înainte de a avea loc această căsătorie. Acesta va fi un eveniment foarte spiritual, urmând toate regulile de nuntă pentru orice credință este urmată. Unul din acest cuplu poate practica medicina sau poate fi handicapat. Există o umbră a Divinului cu această unire, indiferent dacă cuplul care este căsătorit este conștient sau nu.

Aceasta este o căsnicie în care a existat o luptă pentru a se uni, fie din cauza distanței, fie de obiecțiile puternice ale ambelor familii. Ar putea fi o căsătorie între religii diferite, în care ambii aleg să-și urmeze religia copilăriei și poate necesita mult antrenament. De asemenea, o parte a duo-ului poate fi destul de bogată, în timp ce cealaltă abia ajunge financiar, sau fiecare poate fi separat de o mare diferență de vârstă. Oricare ar fi motivele obiecțiilor la această nuntă, ambii parteneri își vor găsi putere și mângâiere unul cu celălalt pe măsură ce devin dintr-o singură casă și vatră. Dacă trebuie făcute sacrificii din această unire, și de obicei se întâmplă, ele vor fi făcute cu mare dragoste și devotament.

Pentru totdeauna iubiti, loialitatea și cunoașterea interioară a unității sunt cheia succesului zilei nunții a numărului nouă.


Articole de pe blog: