Save the date VS Trash the dress

Save the date VS Trash the dress sunt cele doua sedinte foto pe care le includem in pachetul nostru pentru servicii foto video legate de nunta. Sedinta foto de logodna sau sedinta foto dupa nunta, sau after the wedding cu mirii sunt doua elemente importante care definesc o perioada unica din viata unui cuplu. Mai jos veti putea citi argumentele care i-au ajutat pe mirii si miresele noastre de-alungul anilor. Fiecare sedinta isi are rostul ei, amandoua fiind importante, pentru voi si pentru noi deopotriva.

Daca la sedinta foto save the date dinaintea nuntii veti fi incordati, emotionati si veti avea multe intrebari. La sedinta foto de dupa nunta, trash the dress, veti fi mai relaxati, deschisi si naturali cu siguranta. Totul tine de relatia intre noi, ca va evolua pe masura ce petrecem mai mult timp impreuna.

De ce sa optezi pentru sedinta foto dinaintea nuntii, save the date sau sedinta foto de logodna?

Ne sfatuim mirii sa realizam aceasta sedinta foto inainte de nunta cu 2-3 saptamani. Atunci ei vor cunoaste cu siguranta toate detaliile din ziua nuntii, toate surprizele, astfel incat sa putem stabili anumite ore fixe, dupa care se va desfasura minunta zi.

De cele mai multe ori este prima data cand va aflati in fata unui aparat de fotografiat, pentru o sedinta foto profesionista. La inceput poate veti fi incordati, va veti simti poate stanjeniti sau emotionati. Insa pe masura ce dialogam si timpul va trece, fara sa va dati seama veti fi mai destinsi, mai relaxati si va veti arata adevaratul chip in fata obiectivului foto. Este o solutie excelenta pentru acomodare, inainte de nunta. Acesta este unul dintr motivele pentru care incercam sa alegem locatii care nu sunt pline de oameni. Sa putem avea intimitate, sa va puteti exprima in voie.

Poate fi o ocazie ideala pentru a incerca machiajul si coafura din ziua nuntii. Le sfatuiesc pe viitoarele mirese sa realizam sedinta foto de cuplu in ziua cand isi realizeaza proba pentru machiaj si coafura. In acest fel se pot realiza mici retusuri ca in ziua nuntii totul sa fie perfect. Fiecare element, oricat de mic, poate face o mare diferenta.

Relatia cu fotograful trebuie sa fie una de prietenie si amicitie. Este incomod ca in ziua nunti sa vorbim cu dumneavoastra, in loc sa ne tutuim. Astfel veti fi relaxati in preajma noastra si in ziua nuntii. Vom fi oaza voastra de liniste, cu sfaturi, incurajari si de ce nu cu un pahar de apa, intr-o zi torida de vara. Este important sa stii ca cineva este langa tine orice ar fi.

Sedinta foto save the date

Sedinta foto save the date este o ocazie ideala pentru a-i anunta, a le aduce aminte invitatilor la nunta voastra, ca se apropie fumosul eveniment. O postare care va avea cateva fotografii cu voi doi, va face facebook-ul si instagram-ul sa curga cu aprecieri pozitive. Puteti folosi imaginile de la sedinta foto de cuplu pentru a crea sildeuri care pot fi folosite in ziua nuntii. Sau puteti printa cateva dintre fotografii cu voi doi, pe care sa le asezati acasa. Daca doriti aceste imagini le puteti pune si pe o marturie de nunta, sau de ce nu chiar pe invitatia de nunta.

In aceste imagini dinainte de nunta va veti vedea peste ani si ani, imbracati in haine casual, care va plac voua cel mai mult sau de ce nu in costume haioase, pe care nu prea ati putea sa le folositi la sedinta foto trash the dress. Acum va puteti imbraca in costume populare traditionale, sau in orice alte haine care va vin bine. Puteti fi voi, de la inceput pana la sfarsit.

Cand suntem intrebati de locatie, unde sa facem aceasta sedinta foto de logodna, prima data astept idei din partea mirilor. Intotdeauna imi place sa cunosc locuri noi, unde nu am mai fost pana atunci. Poate fi locul unde v-ati intalnit prima oara, sau locul unde ai cerut-o de sotie. Poate fi oriunde. Important este ca acel loc sa aibe o incarcatura emotionala pentru voi.

De ce sa alegi trash the dress sau sedinta foto dupa nunta cu mirii?

Sa fim realisti, nimeni nu vrea sa lipseasca in ziua nuntii 2-3 ore pentru fotografiile de cuplu cu mirele si mireasa imbracati in costum si rochie alba. Timpul si stresul sunt doua motive importante pentru a alege o sedinta foto dupa nunta.

La sedinta foto trash the dress va fi cu siguranta soare, frumos, cald sau rece, va fi exact asa cum va asteptati sa fie. Pentru simplu motiv ca putem alege cand sa realizam aceste fotografii unice cu mirele si mireasa, dupa nunta. Ziua nuntii este fixa, nu poate fi schimbata, poate ploua, poate fi frig, pot exista diverse elemente pe care nu le puteti muta sau schimba. Toate acestea pot fi evitate cu usurinta prin alegerea unei date ulterioare, cand vor fi intalnite conditiile ideale.

Sa realizezi fotografii pe Masivul Bucegi sau Postavarul in ziua nuntii sau in orice alta locatie care nu este la indemana in ziua nuntii, va fi accesibila in orice alta zi. Daca nunta este sambata de exemplu si doriti fotografiila Castelul Peles sa spunem, toata zona va fi aglomerata si plina cu turisti care vor dori si fotografii cu mireasa (da… de cele mai multe ori mirele nici nu este bagat in seama:)) De aceea sedinta foto trash the dress cu mirii, dupa nunta o realizam de cele mai multe ori de luni pana vineri.

Sedinta foto trash the dress

Cand ai scapat de toate grijile din ziua nuntii si totul a fost super, nu poti fi decat relaxat si increzator ca va urma o sedinta foto de neuitat. Fotografiile vor fi cat se poate de naturale, mai ales ca ne putem alege ora potrivita pentru fotografiile de cuplu. Nu ca in ziua nuntii, cand la pranz pana la orele 16-17 soarele este necrutator, fiind nevoiti sa cautam umbra.

Daca in ziua nuntii mireasa a avut coc sau o coafura mai clasica, acum va putea adopta un look mai natural, bucle, sau o coafura mai rebela. Mireasa va putea incalta orice isi doreste, si se va simti comfortabil, nu constransa si incomoda ca in ziua nuntii.

Ziua nuntii a fost pentru voi si cei dragi voua. Trash the dress va fi doar a voastra. Clipe unice pe care le veti trai probabil pentru ultima data in viata, imbracati in costumul de mire si in rochia de mireasa.

La sedinta save the date si trash the dresss, vom realiza si cadre video cu voi doi . Aceste le vom folosi ca introducere si incheiere pentru clipul de nunta. Toate aceste amintiri vor fi aseazate intr-un album de nunta unic, cu fotografiile pe care voi le-ati ales, pe fiecare in parte.

Save the date VS Trash the dress. Sedinta de logodna. After the wedding. Motive pentru sedinta foto de cuplu cu mirii inainte si dupa nunta.

Cauti fotograf pentru sedinta foto de dupa nunta – „Trash the Dress” din zona Brasov ?

Cautati fotograf nunta Brasov, pentru sedinta foto trash the dress de dupa ziua nuntii. Ati ajuns unde trebuie.
Puteti solicitata oricand o oferta pentru servici foto sau video pentru sedinta foto „love the dress”. Sedinte foto de cuplu, fotografii realizate dupa nunta cu mirele si mireasa.