Cununie civila de Valentine’s Day la Primaria Brasov

Cununie civila de Valentine’s Day la Primaria Brasov cu doi miri indragostiti pana peste cap. Au ales sa faca cununia civila de Ziua Indragostitilor in orasul de la poalele Tampei. A fost o zi aglomerata la Primaria Brasov, fiind oficiate azi, de Ziua Indragostitilor, peste 15 cununii civile. Mirii si ceilalti invitati au fost echipati corespunzator cu masti si au pastrat cat s-a putut distantarea sociala impusa de autoritati pentru a tine la distanta pandemia de COVID-19. Mirii si nasii au avut masti personalizate, care au fost inscriptionate cu un mesaj puternic dedicat COVID-ului: „Dragostea noastra invinge orice VIRUS”. Intotdeauna pozitivismul, buna dispozitie si o credinta puternica poate face minuni oricare ar fi situatia.

Cununie civila de Valentine’s Day la Primaria Brasov

Dupa oficierea cununiei civile de Ziua Indragostitilor la Primaria Brasov, mirii, nasii si ceilalti invitati au mers pana in Parcul Central „Nicolae Titulescu” pentru o surpriza. Miresuca noastra este gravida in 4 luni, insa nu au alfat inca ce vor avea, baiat sau fetita. Cei doi au aflat in cel mai inventiv si frumos mod, chiar de Valentine’s Day ca vor avea o fetita. Imaginile le puteti vedea mai jos cum au aflat minunata veste cei doi proaspat casatoriti!

Cununie civila de Valentine’s Day la Primaria Brasov. Fotografii cununie civila de Ziua Indragostitilor in plina pandemie de COVID-19. Programarea cununiei civile de 14 Februarie, chiar de Ziua Indragostitilor, anul acesta a fost chiar usor de realizat. 14 Februarie in anul pandemiei 2021 a cazut intr-o zi de duminica. Multe cupluri au profitat de aceasta ocazie unica sa spuna „DA” in fata ofiterului de stare civila. Insa numai cei doi proaspat casatoriti au aflat de Valentine’s Day ce vor avea, baiat sau fetita 🙂 Mirii au fost cat se poate de bucurosi la aflarea minunatei vesti. Casa de piatra si sarcina usoara Roxana!

Fotografii asemanatoare

Fotografii asemanatoare din Brasov

Fotografiile de nuntă includ portrete ale mirelui și ale miresei, fotografii de grup cu familia și prietenii, imagini ale ceremoniei și ale petrecerii, dar și detalii precum rochia de mireasă, inelele, buchetul de mireasă și aranjamentele florale.