Foto costum popular

Foto costum popular cu viitorii miri, Mihaela si Mihail. Doi tineri faini, bine dispusi, cu zambetul pe buze si zambet in suflet. Ne-am cunoscut acum 5 ani, la nunta surorii lui Mihail, unde am fotografiat si filmat. Acum, dupa atatia ani, ne reintalnim cu drag la nunta lor.

Pentru aceasta sedinta, save the date, viitorii miri au ales sa se imbrace in port traditional romanesc. Cand i-am intrebat unde vor sa realizam sedinta in costume traditionale, nu aveau nicio idee, m-au lasat pe mine sa aleg. Le-am sugerat sa mergem pe marginea unor drumuri judetene, locatie la care nu s-au gandit, dar care le-a suras. Printre nori si ploaie, ne-am strecurat de minune, reusind sa realizam cu succes sedinta foto. Acum, dupa-masa, cand public fotografiile, deja ploua si cerul nu ne mai zambeste.

Foto costum popular – fotografii cu viitorii miri

A fost o placere sa lucrez cu acesti oameni frumosi, de abia astept ziua nuntii lor.
Nu uitati! AMR doar 2 zile ?

Foto costum popular. Sedinta foto in costume traditionale romanesti. Fotografii realizate cu viitorii miri in port popular din Romania.

Articole asemanatoare

Fotografii asemanatoare din Brasov

Fotografiile de nuntă includ portrete ale mirelui și ale miresei, fotografii de grup cu familia și prietenii, imagini ale ceremoniei și ale petrecerii, dar și detalii precum rochia de mireasă, inelele, buchetul de mireasă și aranjamentele florale.

Cate fotografii vom primi de la nunta?

Numarul fotografiilor livrate este intre 2500 si 4000, in functie de numarul de persoane de la nunta si de durata evenimentului. Noi fotografiem toate momentele, fiind siguri ca vom surprinde tot ce este important din ziua nuntii. Toate fotografiile pe care le primiti de la noi din ziua nuntii, sunt editate (culori, luminozitate, contrast, incadrare).

Cand vom primi fotografiile?

Primele fotografii din ziua nuntii le veti primi la 24-48 de ore (in general mai repede), le vom posta cu acordul vostru pe facebook. In acest fel toata lumea va putea sa se bucure pentru voi si sa va transmita sincerele felicitari. Toate fotografiile de la nunta le veti primi la 3-4 zile de la eveniment, pe un link de descarcare.

De cat timp faceti foto-video?

Fotografia a fost intotdeauna o pasiune pentru noi, iar filmarea a venit ca o manusa, pentru ca se completeaza una pe cealalta. La nivel profesionist foto si video facem de mai bine de 9 ani. Experienta la nivel profesional pentru editarea foto-video fiind de peste 11 ani. Oricata experienta ai avea in acest domeniu, este important ca tot timpul sa inveti si sa iti doresti ca de la o nunta la alta sa fi mai bun decat inainte.