Foto cununie civila coronavirus

Foto cununie civila coronavirus intr-o frumoasa zi de vineri a lunii iulie cu Lucian si Elena. Inainte de a merge la primarie, mirii si-au dorit fotografii la Cetatuia Brasovului. Poate cel mai cunoscut loc din tot Brasovul. La ora pranzului acest loc este scaldat din plin de razele soarelui de vara. Recunoasc ca nu este ora ideala pentru realizarea fotografiilor, insa cei doi miri au insistat. Am profitat de umbra pe care am gasit-o si am realizat fotografiile de cuplu cu cei doi si nasii.

Ceremonia cununiei civile s-a desfasurat la Primaria Brasov. A fost pentru prima data la cununiile la care am fotografiat in acest an, cand ofiterul de stare civila si mirii au trebui sa poate masti si in timpul ceremoniei. Coronavirusul se pare ca a intetit masurile de distantare sociala si de prevenire a infectiilor cu acest virus Sars-Cov-2. In rest foto cununie civila coronavirus au fost cat se poate de normale, fara necesitatea purtarii mastii.

Foto cununie civila coronavirus

Am incheiat foto cununie civila coronavirus in aprc, cu mirii si toti invitatii prezenti la cununia civila de la primaria din Brasov. Cei doi au fost relaxati fiind o placere sa ii fotografiez. Nu ne putem dori decat sa treaca mai repede aceasta perioada de carantina si masuri de distantare sociala, ca totul sa revina la starea de normalitate cu care eram obisnuiti.

Foto cununie civila coronavirus. Fotografii din timpul pandemiei COVID cu mirele si mireasa in fata ofiterului de stare civila.

Fotografii asemanatoare

Toate fotografiile pe care le veti primi sunt editate ca incadrare, culori, luminozitate, constrast si balans de alb. Editarile suplimentare, gen imperfectiuni fizice (cosuri, alunite, roseata a pielii) le vom „cosmetiza” doar la cerere. Deasemenea, se vor prelucra, functie de preferinte, fotografiile care vor aparea in albumele de nunta sau de botez. Toate fotografiile din albume, se pot edita discret, astfel incat imaginile sa aiba un aspect natural si dupa editarea foto. Ridurile, trasaturile fizionomice, dar si micile imperfectiuni pot defini fiecare persoana in parte. Acestea au farmecul lor, acestea ne reprezinta si ne identifica. De obicei, nu obisnuim sa scoatem ridurile si sa „cosmetizam” imaginile. Desigur, la cerere, se poate face acest lucru. Noi vrem sa aveti o imagine fidela, ce va va aduce aminte de perioada frumoasa a vietii.

Fotografii asemanatoare din Brasov

Fotografiile de nuntă includ portrete ale mirelui și ale miresei, fotografii de grup cu familia și prietenii, imagini ale ceremoniei și ale petrecerii, dar și detalii precum rochia de mireasă, inelele, buchetul de mireasă și aranjamentele florale.