Fotograf botez Tarlungeni

Fotograf botez Tarlungeni cu micutul Cezar Andrei si parintii sai Raluca si Catalin. Ca de obicei inainte de ajunge la biserica pentru savarsirea tainei botezului, trecem pe acasa. Cu 90 de minute inainte de taina botezului, realizam sedinta foto cu bebe si parintii intr-un cadru cat se poate de primitor, intr-un mediu unde copilul si parintii se simt in lagrul lor. Alocam 90 de minute pentru aceasta sedinta foto, desi timpul realizarii acestor fotografii este destul de scurt, pentru ca bebelusii isi pierd destul de repede rabdarea. Dupa ce realizam fotografiile cu parintii, este randul bunicilor si a nasilor daca sunt prezenti.

Fotograf botez Tarlungeni

In timpul slujbei botezului surprindem toate momentele importante: lepadararile, taina botezului, taina mirungerii si taina euharistiei.

Foto din ziua botezului din Tarlungeni. Imagini cu bebe, parintii si nasicile din ziua increstinarii.

Fotografii asemanatoare din Brasov

Fotografiile de nuntă includ portrete ale mirelui și ale miresei, fotografii de grup cu familia și prietenii, imagini ale ceremoniei și ale petrecerii, dar și detalii precum rochia de mireasă, inelele, buchetul de mireasă și aranjamentele florale.