Fotograf botez Tohan-Zarnesti

Fotograf botez Tohan-Zarnesti in ziua increstinarii micutului Yannis Andrei. Inainte de Taina Botezului de la biserica, am fost acasa, unde le-am fotografiat pe micutul care urma sa fie increstinat. La aceasta sedinta foto de botez, au asistat si parintii micutului Yannis si nasii. Dupa care am plecat la biserica din Zarnesti, unde am fotografiat intreaga slujba a botezului. Petrecerea botezului, s-a desfasurat in Tohanu Nou la „Un baiat si o fata”.

Am fotografiat toate momentele importante, printre care si ursitoarele in stil traditional, care i-au ursit bebelusului numai de bine. Tortul micutului a venit dupa miezul noptii, fiind cel mai asteptat moment al noptii. Va invitam sa priviti mai jos fotografii de la botezul din Zarnesti-Tohanu Nou.

  • Tip fotografii: foto botez
  • Locatie fotografii: Zarnesti si Tohan
  • Locatie petrecere botez: „Un baiat si o fata” , Tohanu Nou

Fotograf botez Tohan-Zarnesti

Fotografiile din ziua botezului din Zarnesti. Fotograf botez Tohan-Zarnesti. Sedinta foto inainte de a merge la biserica.

Fotografii asemanatoare din Brasov

Fotografiile de nuntă includ portrete ale mirelui și ale miresei, fotografii de grup cu familia și prietenii, imagini ale ceremoniei și ale petrecerii, dar și detalii precum rochia de mireasă, inelele, buchetul de mireasă și aranjamentele florale.