Fotograf cununie civila Brasov

Fotograf cununie civila Brasov cu Raluca si Marian . Va invitam sa priviti mai jos cateva dintre fotografiile de la cununia civila din Brasov. Fotografiile au fost realizate in timpul ceremoniei cununiei civile oficiate la primaria Brasov de ofiterul de stare civila. Dupa incheierea cununie civile de la primarie, am mers cu totii in parc. Aici am realizat fotografii cu mirii si invitatii de la acest frumos eveniment.

Fotograf cununie civila Brasov

Mirii au fost norocosi, caci au prins o zi frumoasa de vara, cu mult soare si caldura. Totul a fost perfect asa ca nu va ramane decat sa priviti fotografiile realizate la cununia civila din Brasov. Fotografiile le-am livrat in aceeasi seara. In acest fel mirii, nasii, parintii si toti invitatii s-au putut bucura intr-un timp scurt de cele mai frumoase momente din ziua nuntii suprinse in fotografii.

Fotograf profesionist Primaria Brasov. Fotografii realizate in ziua cununiei civile din Brasov. Foto cununie.

Fotografii asemanatoare

Fotografii asemanatoare din Brasov

Fotografiile de nuntă includ portrete ale mirelui și ale miresei, fotografii de grup cu familia și prietenii, imagini ale ceremoniei și ale petrecerii, dar și detalii precum rochia de mireasă, inelele, buchetul de mireasă și aranjamentele florale.