Fotograf cununie civila si religioasa Brasov

Fotograf cununie civila si religioasa Brasov, in cea mai frumoasa zi pentru Cristi si Anca, mirii nostri. Desi patrunsi de foarte mare dragoste, tinerii au asteptat un an in plus pentru ca nunta lor sa se desfasoare in conditii aproape normale. Cu multa emotie, bucurie si nerabdare au venit la Primaria Brasov pentru oficierea starii civle. Insotiti de cei dragi sufletelor lor, au spus fiecare un „DA” hotarat in fata ofiterului de stare civila, devenind astfel, oficial, sot si sotie in fata invitatilor. Dupa cununia civila, a urmat cununia religioasa, pentru a deveni unul si in fata lui Dumnezeu. Totul a fost minunat, emotionant si frumos.

Fotograf cununie civila si religioasa Brasov

Dupa ce Taina Cununiei a fost savarsita, in Biserica ortodoxa cu hramul „Buna Vestire”, am poposit in parcul din centrul Brasovului, unde am realizat fotografii cu toti invitatii. Am profitat de ziua frumoasa cu care au fost binecuvantati mirii, pentru a realiza cateva fotografii cu ei si pe drumul Poienii Brasov. Acolo, ne-am bucurat de umbra si de putina intimitate. Cu drag, le dorim mirilor, traditionalul „Casa de piatra!”, sa se pretuiasca unul pe celalalt si sa traiasca in armonie, in toate clipele vietii! Am inclus in fotografiile din ziua cununiei civila si religioasa, cele mai frumoase momente fotografiate de noi.

Fotografii ziua nuntii Brasov. Servicii foto si video cununie Brasov. Cele mai frumoase imagini cu Anca si Cristi din ziua cununiei civila si religioase din Brasov.

Fotografii asemanatoare din Brasov

Fotografiile de nuntă includ portrete ale mirelui și ale miresei, fotografii de grup cu familia și prietenii, imagini ale ceremoniei și ale petrecerii, dar și detalii precum rochia de mireasă, inelele, buchetul de mireasă și aranjamentele florale.