Trash the dress dupa ziduri in Brasov

Trash the dress dupa ziduri in Brasov cu Oana si Alexandru la doua zile de la nunta lor. Cei doi mai aveau o zi libera, ziua de luni dupa nunta, asa ca aceasta a fost ziua cand am realizat fotografiile trash the dress. Cei doi au ales sa facem fotografiile dupa nunta in Brasov, in centru istric al orasului. Mai exact dupa ziduri. Este o zona frumoasa, insa unde trebuie sa ai rabdare pentru a realiza aceste fotografii minunate. Pentru ca multi oameni vin sa se plimbe si sa se bucure de racoarea data de umbra zidurilor. Cei doi au fost rabdatori si au inteles ca secretul unor fotografii unice, este rabdarea. Dat fiind ca aceasta era ultima oara cand Oana imbraca rochia de mireasa, Alexandru a fost mai rabdator ca de obicei 🙂

Trash the dress dupa ziduri in Brasov

Dupa ce am incheiat aceste fotografii dupa ziduri, le-am propus mirilor sa facem cateva fotografii in lanul de floarea soarelui. Cei doi au fost de acord, asa ca imaginile au fost cat se poate de reusite cu cei doi in lanul de floarea soarelui la apusul soarelui.

Trash the dress dupa ziduri in Brasov. Fotografii in lanul de floarea soarelui in apropierea Brasovului. Imagini ciu mirii dupa nunta.

Fotografii asemanatoare din Brasov

Fotografiile de nuntă includ portrete ale mirelui și ale miresei, fotografii de grup cu familia și prietenii, imagini ale ceremoniei și ale petrecerii, dar și detalii precum rochia de mireasă, inelele, buchetul de mireasă și aranjamentele florale.