Fotograf nunta Craiasa Muntilor

Bine ati venit pe pagina cu fotograf nunta Craiasa Muntilor. Fotografiile de la nunta mirilor nostrii Bianca si Razvan pot fi vazut mai jos. Am inclus fotografii din toate momentele zilei.
Am inceput la Simon, de unde a plecat mirele. Era o dimineata friguroasa de octombrie. La Simon intre vai, era o brum groasa pe orice nu era in interior la caldura. Mirele a fost zambitor si binedispus tot timpul. Asa ca a fost o placere sa il fotografime pe mirele nostru cum se gatea pentru ziua nuntii lui.

Fotograf nunta Craiasa Muntilor

Veti putea vedea mai jos cele mai frumoase fotografii de la Simon cu pregatirea mirelui pentru mireasa lui. Am inclus si fotografii cu buchetul miresei, buchetul nasei si lumanarile de cununie.
Muzica se spune ca este sufletul petrecerii. Daca ai o muzica buna la nunta, ringul de dans va fi plin si lumea se va distra de minune la evenimentul tau. De aceea, va recomandam cu drag pe DJ Adi Grecu – DJ nunta Brasov.

Fotografii asemanatoare din Brasov

Fotografiile de nuntă includ portrete ale mirelui și ale miresei, fotografii de grup cu familia și prietenii, imagini ale ceremoniei și ale petrecerii, dar și detalii precum rochia de mireasă, inelele, buchetul de mireasă și aranjamentele florale.

Comentariile sunt închise.