Fotografie de cuplu iarna

Fotografie de cuplu iarna realizate dupa cununia civila din Brasov. Ce poate fi mai frumos decat sa privesti in ochii fiintei iubite si sa ii spui: sotia mea, te iubesc! Si-au implinit un vis, dupa zece ani de la prima lor intalnire au zis da in fata ofiterului starii civile si au devenit oficial sot si sotie! Un cuplu superb, plini de energie, entuziasm si multa iubire, ei sunt Ovidiu si Madalina. Acum urmeaza ca si in fata lui Dumnezeu, sa isi jure credinta si iubire eterna, insa pana atunci mai este nitel…

Fotografie de cuplu iarna

Va dorim toate cele bune si spre folos vietii de familie si bineinteles casa de piatra!
Va invitam mai jos sa priviti fotografiile dupa cununia civila, in locul unde s-au cunoscut prima data – parcarea de sus de pe Drumul Poienii din Brasov.

Fotografie de cuplu iarna – sedinta foto cununie civila Brasov. Cunuie civila Brasov. Sedinta foto in timpul iernii. Fotografii de iarna.

Fotografii asemanatoare

Fotografii asemanatoare din Brasov

Fotografiile de nuntă includ portrete ale mirelui și ale miresei, fotografii de grup cu familia și prietenii, imagini ale ceremoniei și ale petrecerii, dar și detalii precum rochia de mireasă, inelele, buchetul de mireasă și aranjamentele florale.