Fotografii de botez in Brasov

Fotografii de botez in Brasov dintr-o frumoasa zi pentru familia Carinei Ioana. Fotografiile de botez au fost realizate acasa si la biserica, nefiind o petrecere dupa botez. Speram ca pandemia va trece iar rudele si prietenii se vor bucura pe depin si in cadrul unei petrecerei organizate cu muzica si toate cele cunoscute. Micuta noastra a fost cuminte foc, fiind curioasa si tare dulcica. A fost o incantare sa colaboram pentru aceste minunate fotografii de botez.

Fotografii de botez in Brasov

Mai intai am mers acasa pentru a ne intalni cu parintii si Carina, apoi au venit bunicii si chiar o strabunica. Dupa realizarea fotografiilor de acasa cu bebe si parintii, am mers la biserica unde s-au cununat si parintii Carinei acum aproape 2 ani. In timpul Tainei Botezului, Tainei Mirungerii si Tainei Euharistiei, Carina a fost cumintica dupa cum veti vedea si in fotografiile de botez de mai jos.

Fotografii botez Brasov. Fotograf de botez profesionist in zona Brasov. Sedinta foto in ziua botezului cu micuta Carina si parintii.

Toate fotografiile de botez pe care le-am livrat au fost editate si prelucrate fiecare cu atentie. Imaginile pe care le-am publicat mai sus pe site-ul mariuspavel.ro au fost alese de noi cu cele mai frumoase momente din ziua increstinarii micutei carina Ioana.

Fotografii de botez asemanatoare:

Fotografii asemanatoare din Brasov

Fotografiile de nuntă includ portrete ale mirelui și ale miresei, fotografii de grup cu familia și prietenii, imagini ale ceremoniei și ale petrecerii, dar și detalii precum rochia de mireasă, inelele, buchetul de mireasă și aranjamentele florale.

Cate fotografii vom primi de la nunta?

Numarul fotografiilor livrate este intre 2500 si 4000, in functie de numarul de persoane de la nunta si de durata evenimentului. Noi fotografiem toate momentele, fiind siguri ca vom surprinde tot ce este important din ziua nuntii. Toate fotografiile pe care le primiti de la noi din ziua nuntii, sunt editate (culori, luminozitate, contrast, incadrare).

Cand vom primi fotografiile?

Primele fotografii din ziua nuntii le veti primi la 24-48 de ore (in general mai repede), le vom posta cu acordul vostru pe facebook. In acest fel toata lumea va putea sa se bucure pentru voi si sa va transmita sincerele felicitari. Toate fotografiile de la nunta le veti primi la 3-4 zile de la eveniment, pe un link de descarcare.

De cat timp faceti foto-video?

Fotografia a fost intotdeauna o pasiune pentru noi, iar filmarea a venit ca o manusa, pentru ca se completeaza una pe cealalta. La nivel profesionist foto si video facem de mai bine de 9 ani. Experienta la nivel profesional pentru editarea foto-video fiind de peste 11 ani. Oricata experienta ai avea in acest domeniu, este important ca tot timpul sa inveti si sa iti doresti ca de la o nunta la alta sa fi mai bun decat inainte.