Fotografii de botez in Brasov

Fotografii de botez in Brasov dintr-o frumoasa zi pentru familia Carinei Ioana. Fotografiile de botez au fost realizate acasa si la biserica, nefiind o petrecere dupa botez. Speram ca pandemia va trece iar rudele si prietenii se vor bucura pe depin si in cadrul unei petrecerei organizate cu muzica si toate cele cunoscute. Micuta noastra a fost cuminte foc, fiind curioasa si tare dulcica. A fost o incantare sa colaboram pentru aceste minunate fotografii de botez.

Fotografii de botez in Brasov

Mai intai am mers acasa pentru a ne intalni cu parintii si Carina, apoi au venit bunicii si chiar o strabunica. Dupa realizarea fotografiilor de acasa cu bebe si parintii, am mers la biserica unde s-au cununat si parintii Carinei acum aproape 2 ani. In timpul Tainei Botezului, Tainei Mirungerii si Tainei Euharistiei, Carina a fost cumintica dupa cum veti vedea si in fotografiile de botez de mai jos.

Fotografii botez Brasov. Fotograf de botez profesionist in zona Brasov. Sedinta foto in ziua botezului cu micuta Carina si parintii.

Toate fotografiile de botez pe care le-am livrat au fost editate si prelucrate fiecare cu atentie. Imaginile pe care le-am publicat mai sus pe site-ul mariuspavel.ro au fost alese de noi cu cele mai frumoase momente din ziua increstinarii micutei carina Ioana.

Fotografii de botez asemanatoare:

Fotografii asemanatoare din Brasov

Fotografiile de nuntă includ portrete ale mirelui și ale miresei, fotografii de grup cu familia și prietenii, imagini ale ceremoniei și ale petrecerii, dar și detalii precum rochia de mireasă, inelele, buchetul de mireasă și aranjamentele florale.