Fotografii de nunta din Cristian

Fotografii de nunta din Cristian cu Andra si Adrian. Despre mirii de sambata trecuta pot sa va scriu multe, dar, mai presus de toate, am recunoscut in ei, doi oameni frumosi, atat la trup, cat si la suflet! Pot sa va povestesc despre faptul ca suntem consateni, pot sa va povestesc despre ce familii frumoase au, despre ce iubire mare isi poarta unul celuilalt, despre bunatatea si fericirea ce le emana zi de zi, despre recunostinta cu care se trezesc dimineata, pot sa va povestesc despre orice, insa, cu certitudine, Andra si Adrian au cucerit inimile tuturor celor din jur! Inconjurati de familie, rude, prieteni si de cei apropiati, cununia a fost un eveniment de suflet, urmand o petrecere pe cinste, la Grand Restaurant, in Brasov. Abia astept sa le revad sclipirea din priviri, la sedinta „trash the dress!

Fotografii de nunta din Cristian

Fotograf profesionist de nunta din Brasov. Imagini nunta de la Grand Restaurant.

Fotografii asemanatoare din Brasov

Fotografiile de nuntă includ portrete ale mirelui și ale miresei, fotografii de grup cu familia și prietenii, imagini ale ceremoniei și ale petrecerii, dar și detalii precum rochia de mireasă, inelele, buchetul de mireasă și aranjamentele florale.

Cate fotografii vom primi de la nunta?

Numarul fotografiilor livrate este intre 2500 si 4000, in functie de numarul de persoane de la nunta si de durata evenimentului. Noi fotografiem toate momentele, fiind siguri ca vom surprinde tot ce este important din ziua nuntii. Toate fotografiile pe care le primiti de la noi din ziua nuntii, sunt editate (culori, luminozitate, contrast, incadrare).

Cand vom primi fotografiile?

Primele fotografii din ziua nuntii le veti primi la 24-48 de ore (in general mai repede), le vom posta cu acordul vostru pe facebook. In acest fel toata lumea va putea sa se bucure pentru voi si sa va transmita sincerele felicitari. Toate fotografiile de la nunta le veti primi la 3-4 zile de la eveniment, pe un link de descarcare.

De cat timp faceti foto-video?

Fotografia a fost intotdeauna o pasiune pentru noi, iar filmarea a venit ca o manusa, pentru ca se completeaza una pe cealalta. La nivel profesionist foto si video facem de mai bine de 9 ani. Experienta la nivel profesional pentru editarea foto-video fiind de peste 11 ani. Oricata experienta ai avea in acest domeniu, este important ca tot timpul sa inveti si sa iti doresti ca de la o nunta la alta sa fi mai bun decat inainte.