Foto inainte de nunta

Foto inainte de nunta cu Andra si Paul in apropierea Brasovului. Si-au dorit sa realizam fotografiile inainte de nunta, aproape de Brasov, unde a fost feriti de caldura soarelui. Dupa ce cateva saptamani a tot plouat, iata ca acum, brusc suntem in mijlocul verii. Le-am dat de ales, lan de grau sau padure. Au fost inspirati, ca in cea mai calduroasa zi de pana acum ( au fost 31 grade), au ales racoarea si umbra padurii.

Foto inainte de nunta cu viitorii miri

Incet, pe masura ce trecea timpul, cei doi viitori miri s-au relaxat si au zambit din ce in ce mai des catre mine. Tocmai de aceea realizez aceasta sedinta foto de cuplu, pentru a dezgheta relatiile dintre noi, chiar si in cea mai calduroasa zi din an. Am incheiat sedinta foto la marginea carierei de piatra din Brasov. Ne-am bucurat din plin de o zi frumoasa cu un apus de soare superb. Ne vedem la nunta! Nu uitati au mai ramas 8 zile! ?

Sedinta de fotografie inainte de marea zi a nuntii cu viitorii miri din Brasov.

Articole asemanatoare

Fotografii asemanatoare din Brasov

Fotografiile de nuntă includ portrete ale mirelui și ale miresei, fotografii de grup cu familia și prietenii, imagini ale ceremoniei și ale petrecerii, dar și detalii precum rochia de mireasă, inelele, buchetul de mireasă și aranjamentele florale.