Fotografii nunta catolica Brasov

Fotografii nunta catolica Brasov, cu doi miri indragosti foc unul de celalalt. De la primele priviri dintre cei doi, mi-am dat seama ca isi doresc foarte mult sa faca pasul acesta. Dovada a stat faptul ca mirele m-a sunat cu aproape 2 luni inainte de eveniment sa imi spuna ca vor face cununia civila si religioasa in aceasta zi. Se pare ca alegerea lor a fost inspirata. Vremea s-a schimbat simtitor fata de ieri, astfel incat mirii si invitatii de la nunta au avut parte de o zi frumoasa, fara ploaie si temperaturi scazute.

Fotografii nunta catolica Brasov

Cu multa nerabdare, emotie si bucurie cei doi au spus „DA” in fata ofiterului de stare civila de la Primaria Brasov. Apoi am mers in parc pentru fotografiile cu nasii, parintii si ceilalti invitati de la nunta lor. Cununia religioasa pe rit catolic a fost oficiata la „Biserica Înălțarea Sfintei Cruci” . Ceremonia religioasa a fost incarcata cu emotie si implinire. Fotografiile de la nunta pe rit catolic din Brasov, le veti putea vedea in continuare. Le dorim mirilor „Casa de piatra!” si sa se iubeasca la fel si peste ani si ani.

Fotografii nunta catolica Brasov. Imagini de la cununia civila si religioasa din pandemie. Mire si mireasa in pandemie Brasov.

Articole asemantoare:

Fotografii asemanatoare din Brasov

Fotografiile de nuntă includ portrete ale mirelui și ale miresei, fotografii de grup cu familia și prietenii, imagini ale ceremoniei și ale petrecerii, dar și detalii precum rochia de mireasă, inelele, buchetul de mireasă și aranjamentele florale.