Fotografii nunta Craiasa Muntilor

Fotografii nunta Craiasa Muntilor cu doi miri minunati, Adina si Cosmin. Am inceput aceasta zi, cu pregatirea mirelui, langa un mar inflorit, exact cum incheiasem sedinta foto save the date intr-o livada de meri infloriti. Cu emotii si multa bucurie am mers mai departe la mireasa, acasa la Sohodol. O zona deosebit de frumoasa, chiar langa Bran. Apoi am plecat la Rasnov, unde a fost savarsita Taina Cununiei de un sobor de 5 preoti. Emotiile au fost si de o parte (miri si nasi) si de cealalta (preoti), cu totii au avut lacrimi in ochi, mai tot timpul. A fost un moment inaltator si plin de bucurie si bincuvantare divina. Si iata asa, cei doi au devenit sot si sotie in fata lui Dumnezeu, unul desi doi.

Fotografii nunta Craiasa Muntilor

Petrecerea nuntii s-a desfasurat la Craiasa Muntilor, in Moieciu de Sus, unde ringul de dans a fost tot timpul plin de oameni care s-au bucurat si s-au distrat impreuna cu mirii, nasii si parintii. In continuare puteti vedea cele mai frumoase fotografii de la aceasta nunta de basm.

Fotografii nunta Craiasa Muntilor. Foto video nunta botez Moieciu. Fotograf profesionist ziua nuntii din Bran sau Moieciu.

Fotografii asemanatoare din Brasov

Fotografiile de nuntă includ portrete ale mirelui și ale miresei, fotografii de grup cu familia și prietenii, imagini ale ceremoniei și ale petrecerii, dar și detalii precum rochia de mireasă, inelele, buchetul de mireasă și aranjamentele florale.

Cate fotografii vom primi de la nunta?

Numarul fotografiilor livrate este intre 2500 si 4000, in functie de numarul de persoane de la nunta si de durata evenimentului. Noi fotografiem toate momentele, fiind siguri ca vom surprinde tot ce este important din ziua nuntii. Toate fotografiile pe care le primiti de la noi din ziua nuntii, sunt editate (culori, luminozitate, contrast, incadrare).

Cand vom primi fotografiile?

Primele fotografii din ziua nuntii le veti primi la 24-48 de ore (in general mai repede), le vom posta cu acordul vostru pe facebook. In acest fel toata lumea va putea sa se bucure pentru voi si sa va transmita sincerele felicitari. Toate fotografiile de la nunta le veti primi la 3-4 zile de la eveniment, pe un link de descarcare.

De cat timp faceti foto-video?

Fotografia a fost intotdeauna o pasiune pentru noi, iar filmarea a venit ca o manusa, pentru ca se completeaza una pe cealalta. La nivel profesionist foto si video facem de mai bine de 9 ani. Experienta la nivel profesional pentru editarea foto-video fiind de peste 11 ani. Oricata experienta ai avea in acest domeniu, este important ca tot timpul sa inveti si sa iti doresti ca de la o nunta la alta sa fi mai bun decat inainte.