Fotografii nunta Kronwell Brasov

Fotografii nunta Kronwell cu Anca si Cristi. Toate aceste imagini de mai jos din ziua nuntii lor, nu sunt de acum doi ani de zile, cand a fost nunta programata, ci de acum. Pandemia a reprogramat si reprogramarea nuntii lor, insa nu a putut sa o impiedice la nesfarsit. Povestea lor este prea frumoasa pentru a nu putea fi impartasita si traita. Iata ca prin voia bunului Dumnezeu, cei doi s-au cununat civil si religios anul trecut, insa petrecerea au lasat-o pe acest an.

Fotografii nunta Kronwell

Intr-o zi in care se anuntau furtuni, vant puternic si fenomene meteo extreme, cei doi aveau nunta. Aceasta era prognoza pesimista, insa adevarul a fost altul. Ziua a fost perfecta, fara prea mult soare, caldura ideala, conditii prielnice pentru un evenimentperfect. Si … asa a fost. O nunta de suflet, cu multi prieteni care le-au fost aproape si la biserica, unde si-au reinnoit juramintele si la sala de nunta de la Hotelul Kronwell din Brasov. Povestea lor a fost traita intens, cu bucurie si mult entuziasm. Fotografiile le puteti vedea in continuare. Casa de piatra dragilor!!

Fotografii nunta Kronwell. Nunta la Hotel Kronwell Ceremonies din Brasov. Cele mai faine imagini din ziua nuntii dnin Brasov.

Care este capacitatea saliilor de nunta?

Salile de nunta de la Kronwell Ceremonies pot primi intre 80 si 500 de invitati. Iar daca vorm de Grand Hall, numarul este de 1000 de persoane. Se pot adapta numarului de invitati, fiind sali de evenimente modulare.

Cand se aduce tortul?

Timpul dintre meniuri alocat este de 2 ore. Daca aveti 4 meniuri, asta inseamna 8 ore de la receptia invitatilor. Timpul se poate prelungi la dorinta mirilor.

Fotografii asemanatoare din Brasov

Fotografiile de nuntă includ portrete ale mirelui și ale miresei, fotografii de grup cu familia și prietenii, imagini ale ceremoniei și ale petrecerii, dar și detalii precum rochia de mireasă, inelele, buchetul de mireasă și aranjamentele florale.