Fotografii nunta Kronwell Brasov

Fotografii nunta Kronwell cu Anca si Cristi. Toate aceste imagini de mai jos din ziua nuntii lor, nu sunt de acum doi ani de zile, cand a fost nunta programata, ci de acum. Pandemia a reprogramat si reprogramarea nuntii lor, insa nu a putut sa o impiedice la nesfarsit. Povestea lor este prea frumoasa pentru a nu putea fi impartasita si traita. Iata ca prin voia bunului Dumnezeu, cei doi s-au cununat civil si religios anul trecut, insa petrecerea au lasat-o pe acest an.

Fotografii nunta Kronwell

Intr-o zi in care se anuntau furtuni, vant puternic si fenomene meteo extreme, cei doi aveau nunta. Aceasta era prognoza pesimista, insa adevarul a fost altul. Ziua a fost perfecta, fara prea mult soare, caldura ideala, conditii prielnice pentru un evenimentperfect. Si … asa a fost. O nunta de suflet, cu multi prieteni care le-au fost aproape si la biserica, unde si-au reinnoit juramintele si la sala de nunta de la Hotelul Kronwell din Brasov. Povestea lor a fost traita intens, cu bucurie si mult entuziasm. Fotografiile le puteti vedea in continuare. Casa de piatra dragilor!!

Fotografii nunta Kronwell. Nunta la Hotel Kronwell Ceremonies din Brasov. Cele mai faine imagini din ziua nuntii dnin Brasov.

Care este capacitatea saliilor de nunta?

Salile de nunta de la Kronwell Ceremonies pot primi intre 80 si 500 de invitati. Iar daca vorm de Grand Hall, numarul este de 1000 de persoane. Se pot adapta numarului de invitati, fiind sali de evenimente modulare.

Cand se aduce tortul?

Timpul dintre meniuri alocat este de 2 ore. Daca aveti 4 meniuri, asta inseamna 8 ore de la receptia invitatilor. Timpul se poate prelungi la dorinta mirilor.

Fotografii asemanatoare din Brasov

Fotografiile de nuntă includ portrete ale mirelui și ale miresei, fotografii de grup cu familia și prietenii, imagini ale ceremoniei și ale petrecerii, dar și detalii precum rochia de mireasă, inelele, buchetul de mireasă și aranjamentele florale.

Trash the dress dupa nunta

Trash the dress dupa nunta

Trash the dress dupa nunta langa Manastirea Bran. O zona pur si simplu de vis, asezata intre Masivul Piatra Craiului si Masivul Bucegi. Aici ai impresia ca ai revenit in timp cu cateva sute de ani, este fantastic! …
Sedinta Foto Cu O Zi Inainte De Nunta La Cristian (24)

Sedinta foto cu o zi inainte de nunta la Cristian

Sedinta foto cu o zi inainte de nunta la Cristian cu viitorii miri. Cu doar cateva ore inainte sa inceapa nunta si sa intram in hora, ne-am intalnit cu Alin si Andreea, ce vor …
Servicii De Fotografie Botez Brasov (44)

Servicii de fotografie botez Brasov

Servicii de fotografie botez Brasov pentru o dulceata de fetita. Ziua botezului este una speciala pentru parinti, bunici si nasi, dar mai ales pentru micuta ce urmeaza a fi botezata in numele lui Hristos, …
Foto Nunta In Parcul Din Brasov 9

Fotografii nunta Kronwell Brasov

Fotografii nunta Kronwell cu Anca si Cristi. Toate aceste imagini de mai jos din ziua nuntii lor, nu sunt de acum doi ani de zile, cand a fost nunta programata, ci de acum. Pandemia …
Fotograf Botez Tohan Zarnesti (45)

Fotograf botez Tohan-Zarnesti

Fotograf botez Tohan-Zarnesti in ziua increstinarii micutului Yannis Andrei. Inainte de Taina Botezului de la biserica, am fost acasa, unde le-am fotografiat pe micutul care urma sa fie increstinat. La aceasta sedinta foto de …
Trash The Dress La Cetatea Brasov (12)

Trash the dress la Cetatea Brasov

Trash the dress la Cetatea Brasov realizata la cateva zile de la ziua nuntii lor din Brasov. Cu totii am visat macar o data la o plimbare prin ploaie, alaturi de sufletul pereche. De …
Cate fotografii vom primi de la nunta?

Numarul fotografiilor livrate este intre 2500 si 4000, in functie de numarul de persoane de la nunta si de durata evenimentului. Noi fotografiem toate momentele, fiind siguri ca vom surprinde tot ce este important din ziua nuntii. Toate fotografiile pe care le primiti de la noi din ziua nuntii, sunt editate (culori, luminozitate, contrast, incadrare).

Cand vom primi fotografiile?

Primele fotografii din ziua nuntii le veti primi la 24-48 de ore (in general mai repede), le vom posta cu acordul vostru pe facebook. In acest fel toata lumea va putea sa se bucure pentru voi si sa va transmita sincerele felicitari. Toate fotografiile de la nunta le veti primi la 3-4 zile de la eveniment, pe un link de descarcare.

De cat timp faceti foto-video?

Fotografia a fost intotdeauna o pasiune pentru noi, iar filmarea a venit ca o manusa, pentru ca se completeaza una pe cealalta. La nivel profesionist foto si video facem de mai bine de 9 ani. Experienta la nivel profesional pentru editarea foto-video fiind de peste 11 ani. Oricata experienta ai avea in acest domeniu, este important ca tot timpul sa inveti si sa iti doresti ca de la o nunta la alta sa fi mai bun decat inainte.