Fotografii nunta penticostala

Fotografii nunta Penticostala cu George si Andreea. Am inceput dis de dimineata cu pregatirea mirelui, acasa la parinti in Codlea. Acesta a fost ajutat de fratele sau si de cumnat. Totul a fost cat se poate de frumos, cu emotii si asteptari. Mireasa a fost gtita de sora si mai multe prietene. A fost toata un zambet, fiind teribil de bucuroasa pentru tot ce se intampla. Dupa intalnirea mirilor, am plecat la Casa casatoriilor din Codlea, unde cei doi miri au spus „DA” in fata ofiterului de stare civila sia tuturor invitatilor. A urmat ceremonia reigioasa unde intreaga adunare le-a fost alaturi. Am ascultat sfaturile predicatorilor, care l-au citat cu multa intelepciune si bucurie pe Isus Hristos. Ceremonia a fost una emotionanta de unde nu au lipsit cantarile si laudele aduse lui Hristos Domnul.

Fotografii nunta Penticostala

Petrecerea nuntii s-a desfasurat la Zarnesti la Restaurantul Transilvania. Aici mirii si invitatii au cantat si s-au distrat cu jocuri amuzante si antrenante cu invitatii. Inainte de a veni tortul, am iesit cu totii afara pentru cateva momente cu mirii si invitatii. Acesta a fost momentul cand mirii si-au dorit fotografii intre invitatii lor cu artificii in maini. A fost un moment tare frumos si emotionant.

Fotografii nunta Penticostala in Codlea si Zarnesti. Servicii complete foto & video pentru ziua nuntii. Fotograf profesionist Codlea.

Cat dureaza ceremonia religioasa?

Depinde de numarul de predicatori si cat timp are fiecare alocat. In general pana la 90 de minute, in total.

In cat timp primesc mirii fotografiile?

Mirele si mireasa vor primi toate fotografiile editate la maxim 4 zile de la nunta.

Fotografii asemanatoare din Brasov

Fotografiile de nuntă includ portrete ale mirelui și ale miresei, fotografii de grup cu familia și prietenii, imagini ale ceremoniei și ale petrecerii, dar și detalii precum rochia de mireasă, inelele, buchetul de mireasă și aranjamentele florale.