Love the dress cai Brasov

La aproape o luna de la nunta lor, am realizat cu Paula si Andrei sedinta foto love the dress.
Am fost in mai multe locatii pentru realizarea fotografiilor, toate fiind realizate in natura.
Cea mai interesanta parte a sedintei foto love the dress, a fost cand am ajuns in Poiana Mica si cei doi frumosi miri au incalecat fiecare pe-o sa.
Caii au fost blanzi ca si stapanii lor. Pesisajul in Poiana Mica este unul de basm, astfel incat fotografiile cu mirii nostrii pe cai au iesit cat se poate de bine.

Love the dress cai Brasov – sedinta foto cu miri si cai

Sedinta foto love the dress s-a incheiat la Belvedere – cele 3 parcari de pe Drumul Poienii Brasov. De aici se vede panorama Brasovului minunat, acesta ffind locul unde am realizat unltimele fotografii cu mirii nostriiinainte de a termina sedinta foto.
Va invitam cu drag sa priviti mai jos fotografiile de la acesta sedinta foto love the dress pe cai.

  • Tip fotografii: love the dress, sedinta foto dupa nunta
  • Locatie fotografii: Brasov
  • Ora cand au fost realizate fotografiile: inainte de apus

Love the dress cai Brasov. Sedinta foto miri si cai la Brasov. Fotografii realizate cu mirii in Poiana Brasov pe calare. Foto miri si cai la Poiana Brasov.

Articole asemanatoare

Fotografii asemanatoare din Brasov

Fotografiile de nuntă includ portrete ale mirelui și ale miresei, fotografii de grup cu familia și prietenii, imagini ale ceremoniei și ale petrecerii, dar și detalii precum rochia de mireasă, inelele, buchetul de mireasă și aranjamentele florale.

Cate fotografii vom primi de la nunta?

Numarul fotografiilor livrate este intre 2500 si 4000, in functie de numarul de persoane de la nunta si de durata evenimentului. Noi fotografiem toate momentele, fiind siguri ca vom surprinde tot ce este important din ziua nuntii. Toate fotografiile pe care le primiti de la noi din ziua nuntii, sunt editate (culori, luminozitate, contrast, incadrare).

Cand vom primi fotografiile?

Primele fotografii din ziua nuntii le veti primi la 24-48 de ore (in general mai repede), le vom posta cu acordul vostru pe facebook. In acest fel toata lumea va putea sa se bucure pentru voi si sa va transmita sincerele felicitari. Toate fotografiile de la nunta le veti primi la 3-4 zile de la eveniment, pe un link de descarcare.

De cat timp faceti foto-video?

Fotografia a fost intotdeauna o pasiune pentru noi, iar filmarea a venit ca o manusa, pentru ca se completeaza una pe cealalta. La nivel profesionist foto si video facem de mai bine de 9 ani. Experienta la nivel profesional pentru editarea foto-video fiind de peste 11 ani. Oricata experienta ai avea in acest domeniu, este important ca tot timpul sa inveti si sa iti doresti ca de la o nunta la alta sa fi mai bun decat inainte.