Sedinta foto botez Brasov

Sedinta foto botez Brasov cu micutul Denis Ioan si ai sai parinti. Chiar in a doua zi a noului an, parintii au decis ca este vremea ca micutul lor sa fie botezat. Denis este un baietel de patru luni, aproape 5 care este mandria parintilor si a bunicilor. Inainte de a ajunge la biserica, am poposit acasa la nasi unde l-am fotografiat pe bebe singurel si langa parintii sai. Aceasta sedinta foto de botez o realizam de fiecare data. Este important ca aceste amintiri sa ramana in fotografiile de botez, pentru a fi retraite peste ceva ani. Micutul bebe a fost cuminte tare, atent si fara sa scanceasca a cooperat pe intreg parcursul sedintei foto. Nu a contat ca parintii sai nu au fost in camera, el a ramas binedispus si curios.

Sedinta foto botez Brasov

Desi nu locuiesc in Romania, biserica a fost neincapatoare cu prieteni dragi, care au dorit sa le fie alaturi. In continuare puteti vedea imagini din ziua increstinarii lui Denis. Am incercat sa aleg imagini din cele mai frumoase momente de care isi vor reaminti parintii si nasii peste ani si ani.

Fotografiile de botez din Brasov, au fost livrate in aceeasi zi, pentru ca parintii, nasii si bunicii sa se bucure pe depind de o zi unica.

Sedinta foto botez Brasov. Fotografii ziua botezului din Brasov. Imagini cu bebe, parintii si nasii din ziua increstinarii micutului Denis. Fotograf profesionist ziua botezului in Brasov.

Fotografii asemanatoare din Brasov

Fotografiile de nuntă includ portrete ale mirelui și ale miresei, fotografii de grup cu familia și prietenii, imagini ale ceremoniei și ale petrecerii, dar și detalii precum rochia de mireasă, inelele, buchetul de mireasă și aranjamentele florale.