Trash the dress Ciucas

Trash the dress Ciucas cu doi miri indrazneti. Faceti cunostinta cu Raluca si Razvan, Ei sunt protagonistii acestei sedinte foto realizata in masivul Ciucas. Mie imi place mult muntele, insa cand am auzit ca vor sa facem sedinta foto trash the dress dupa nunta, pe varful CIucas, i-am considerat cel putiun curajosi. Ma gandeam ca drumul de la drumul national pana la Cabana Ciucas si de acolo pe varf nu este tocmai scurt, iar traseul prin pasul Bratocea nici acea nu era prea incurajator. Avanad in vedere ca mirii aveau nevoie de costumul de mire si rochia de mireasa. Insa am aflat ca urma sa uscam cu masina de teren de la Cabana Varful Ciucas si de acolo aveam sa mergem 20 de minute pana la culmea Ciucasului. Aceasta a fost prima parte a sedintei foto trash the dress, sus pe Ciucas.

Trash the dress Ciucas

A doua parte a sedintei foto a fost realizata aproape de casa, intr-un decor vibrant de toamna. Aceasta parte a fost diametral opusa fata de prima data. Plina de culoare si culori bogate de toamna tarzie.

Fotografii cu mirii in decor de toamna. Sedinta foto cu mirele si mireasa pe Masivul Ciucas.

Cum putem ajunge la cabana Ciucas?

Din vale pana sus trasnportul este asigurat contracost de personalul Cabanei Ciucas.

Cat de lung este drumul pana la cabana?

Lungimea este de 4,5km aproximativ. Insa cu masina de tere 4X4, durata este de 20-25 de minute. In functie de anotimp.

Fotografii asemanatoare din Brasov

Fotografiile de nuntă includ portrete ale mirelui și ale miresei, fotografii de grup cu familia și prietenii, imagini ale ceremoniei și ale petrecerii, dar și detalii precum rochia de mireasă, inelele, buchetul de mireasă și aranjamentele florale.

Cate fotografii vom primi de la nunta?

Numarul fotografiilor livrate este intre 2500 si 4000, in functie de numarul de persoane de la nunta si de durata evenimentului. Noi fotografiem toate momentele, fiind siguri ca vom surprinde tot ce este important din ziua nuntii. Toate fotografiile pe care le primiti de la noi din ziua nuntii, sunt editate (culori, luminozitate, contrast, incadrare).

Cand vom primi fotografiile?

Primele fotografii din ziua nuntii le veti primi la 24-48 de ore (in general mai repede), le vom posta cu acordul vostru pe facebook. In acest fel toata lumea va putea sa se bucure pentru voi si sa va transmita sincerele felicitari. Toate fotografiile de la nunta le veti primi la 3-4 zile de la eveniment, pe un link de descarcare.

De cat timp faceti foto-video?

Fotografia a fost intotdeauna o pasiune pentru noi, iar filmarea a venit ca o manusa, pentru ca se completeaza una pe cealalta. La nivel profesionist foto si video facem de mai bine de 9 ani. Experienta la nivel profesional pentru editarea foto-video fiind de peste 11 ani. Oricata experienta ai avea in acest domeniu, este important ca tot timpul sa inveti si sa iti doresti ca de la o nunta la alta sa fi mai bun decat inainte.