Trash the dress Ciucas

Trash the dress Ciucas cu doi miri indrazneti. Faceti cunostinta cu Raluca si Razvan, Ei sunt protagonistii acestei sedinte foto realizata in masivul Ciucas. Mie imi place mult muntele, insa cand am auzit ca vor sa facem sedinta foto trash the dress dupa nunta, pe varful CIucas, i-am considerat cel putiun curajosi. Ma gandeam ca drumul de la drumul national pana la Cabana Ciucas si de acolo pe varf nu este tocmai scurt, iar traseul prin pasul Bratocea nici acea nu era prea incurajator. Avanad in vedere ca mirii aveau nevoie de costumul de mire si rochia de mireasa. Insa am aflat ca urma sa uscam cu masina de teren de la Cabana Varful Ciucas si de acolo aveam sa mergem 20 de minute pana la culmea Ciucasului. Aceasta a fost prima parte a sedintei foto trash the dress, sus pe Ciucas.

Trash the dress Ciucas

A doua parte a sedintei foto a fost realizata aproape de casa, intr-un decor vibrant de toamna. Aceasta parte a fost diametral opusa fata de prima data. Plina de culoare si culori bogate de toamna tarzie.

Fotografii cu mirii in decor de toamna. Sedinta foto cu mirele si mireasa pe Masivul Ciucas.

Cum putem ajunge la cabana Ciucas?

Din vale pana sus trasnportul este asigurat contracost de personalul Cabanei Ciucas.

Cat de lung este drumul pana la cabana?

Lungimea este de 4,5km aproximativ. Insa cu masina de tere 4X4, durata este de 20-25 de minute. In functie de anotimp.

Fotografii asemanatoare din Brasov

Fotografiile de nuntă includ portrete ale mirelui și ale miresei, fotografii de grup cu familia și prietenii, imagini ale ceremoniei și ale petrecerii, dar și detalii precum rochia de mireasă, inelele, buchetul de mireasă și aranjamentele florale.