Trash the dress in dumbrava

Trash the dress in dumbrava, cu Denisa si Iulian. Sedinta foto dupa nunta am realizat-o la cateva zile de la incheierea frumosului eveniment. Fotografiile au fost realizate in mai putin de 40 de minute, cei doi neavand prea mult timp la dispozitie. Insa a fost ideal, locul, lumina si mai ales ei. Au fost degajati si cat de poate de afectuosi unul cu celalalt, asa ca acest trash the dress realizat in dumbrava, a fost perfect.

Trash the dress in dumbrava

Desi nu am avut mult timp la dispozitie, pentru cei doi erau in ultima zi din tara. Totul a fost ideal pentru aceasta sedinta foto de dupa nunta cu cei doi miri. Lumina, natura si starea lor de spirit. Totul intr-o completa armonie.

Trash the dress la munte langa Brasov. Sedinta foto cu mirii realizata la cateva zile dupa nunta celor doi de la Domeniul Dambum Morii.

Fotografii asemanatoare din Brasov

Fotografiile de nuntă includ portrete ale mirelui și ale miresei, fotografii de grup cu familia și prietenii, imagini ale ceremoniei și ale petrecerii, dar și detalii precum rochia de mireasă, inelele, buchetul de mireasă și aranjamentele florale.