Trash the dress la Cetatea Brasov

Trash the dress la Cetatea Brasov realizata la cateva zile de la ziua nuntii lor din Brasov. Cu totii am visat macar o data la o plimbare prin ploaie, alaturi de sufletul pereche. De asta au avut parte Simona si Silviu, la sedinta foto dupa nunta-trash the dress.
A plouat, a dat soarele si iar a plouat… A fost o sedinta inedita cu mirii nostri. Va invitam sa priviti mai jos sedinta trash the dress, de la Cetatuia Brasov.

Trash the dress la Cetatea Brasov

Mirii au ales o zi in care a plouat si ne-a plouat, insa cu rabdare si putina incredere, am realizat cateva fotografii de care isi vor aduce animte cu drag. Fotografiile de cuplu realizate la apus de soare, au fost facute in jurul Cetatii Brasovului. Am livrat cat de repede am putut aceste fotografii la apus de soare, pentru ca mirii au fost tare rarabdatori. Am publicat aceste fotografii, la numai 4 ore de la realizarea acestora. Stim cat de mult si-au dorit sa le vada si sa fie vazuti de cei dragi lor.

Trash the dress la Cetatea Brasov. A fost o sedinta inedita cu mirii nostri. Va invitam sa priviti mai jos sedinta trash the dress realizata la apusul soarelui in Brasov.

Articole asemanatoare

Fotografii asemanatoare din Brasov

Fotografiile de nuntă includ portrete ale mirelui și ale miresei, fotografii de grup cu familia și prietenii, imagini ale ceremoniei și ale petrecerii, dar și detalii precum rochia de mireasă, inelele, buchetul de mireasă și aranjamentele florale.