Trash the dress Siriu-Pruncea

Trash the dress Siriu-Pruncea cu Ana-Maria si Ovidiu. Cea mai frumoasa toamna e la Siriu! De asta ne-am convins atat eu, cat si mirii, la sedinta trash the dress. In Brasov, vremea nu parea sa ne ajute prea mult, astfel ca, la propunerea mea, mirii au  acceptat sa mergem in cautarea soarelui tocmai la Siriu. Soare nu prea am avut, dar atmosfera, coloritul frunzelor si diversitatea peisajului au facut ca aceasta sedinta trash the dress sa fie cu adevarat spectaculoasa. Am fost norocosi ca ploaia ne-a ocolit si de aceasta data (sunt norocs se pare). Fotografiile sunt reusite, iar plimbarea alaturi de Ana-Maria si Ovidiu a fost o adevarata placere! Casa de piatra, dragilor!

Trash the dress Siriu-Pruncea

Trash the dress cascada Pruncea

Ei au fost a doua pereche de miri carora le-am propus sa realizam fotografiile dupa nunta, trash the dress, la cascada Pruncea. Au acceptat provocarea, 2 ore de Brasov, este o provocare 🙂 Fotografiile le puteti vedea in continuare, de la aceasta frumoasa cascada de munte.

Cascada Pruncea se află în județul Buzău, pe râul Cașoca. Este o cascadă de mici dimensiuni, 5-6 metri cădere, dar impresionează prin zona ascunsă în care este poziționată.

Peretele din partea stângă a cascadei are o deschizătură ce era folosită drept ascunzătoare pentru haiducii locali din vremea lui Tudor Vladimirescu. Pentru a ajunge la ea, trebuie părăsit DN10 Buzău-Brașov spre localitatea Cașoca, în dreptul Barajului Siriu.

Trash the dress Siriu-Pruncea. Miri la Cascada Pruncea si lacul Siriu. Fotografii dupa nunta cu mirii la barjul Siriu din Buzau.

Fotografii asemanatoare din Brasov

Fotografiile de nuntă includ portrete ale mirelui și ale miresei, fotografii de grup cu familia și prietenii, imagini ale ceremoniei și ale petrecerii, dar și detalii precum rochia de mireasă, inelele, buchetul de mireasă și aranjamentele florale.

Cate fotografii vom primi de la nunta?

Numarul fotografiilor livrate este intre 2500 si 4000, in functie de numarul de persoane de la nunta si de durata evenimentului. Noi fotografiem toate momentele, fiind siguri ca vom surprinde tot ce este important din ziua nuntii. Toate fotografiile pe care le primiti de la noi din ziua nuntii, sunt editate (culori, luminozitate, contrast, incadrare).

Cand vom primi fotografiile?

Primele fotografii din ziua nuntii le veti primi la 24-48 de ore (in general mai repede), le vom posta cu acordul vostru pe facebook. In acest fel toata lumea va putea sa se bucure pentru voi si sa va transmita sincerele felicitari. Toate fotografiile de la nunta le veti primi la 3-4 zile de la eveniment, pe un link de descarcare.

De cat timp faceti foto-video?

Fotografia a fost intotdeauna o pasiune pentru noi, iar filmarea a venit ca o manusa, pentru ca se completeaza una pe cealalta. La nivel profesionist foto si video facem de mai bine de 9 ani. Experienta la nivel profesional pentru editarea foto-video fiind de peste 11 ani. Oricata experienta ai avea in acest domeniu, este important ca tot timpul sa inveti si sa iti doresti ca de la o nunta la alta sa fi mai bun decat inainte.