Trash the dress Siriu-Pruncea

Trash the dress Siriu-Pruncea cu Ana-Maria si Ovidiu. Cea mai frumoasa toamna e la Siriu! De asta ne-am convins atat eu, cat si mirii, la sedinta trash the dress. In Brasov, vremea nu parea sa ne ajute prea mult, astfel ca, la propunerea mea, mirii au  acceptat sa mergem in cautarea soarelui tocmai la Siriu. Soare nu prea am avut, dar atmosfera, coloritul frunzelor si diversitatea peisajului au facut ca aceasta sedinta trash the dress sa fie cu adevarat spectaculoasa. Am fost norocosi ca ploaia ne-a ocolit si de aceasta data (sunt norocs se pare). Fotografiile sunt reusite, iar plimbarea alaturi de Ana-Maria si Ovidiu a fost o adevarata placere! Casa de piatra, dragilor!

Trash the dress Siriu-Pruncea

Trash the dress cascada Pruncea

Ei au fost a doua pereche de miri carora le-am propus sa realizam fotografiile dupa nunta, trash the dress, la cascada Pruncea. Au acceptat provocarea, 2 ore de Brasov, este o provocare 🙂 Fotografiile le puteti vedea in continuare, de la aceasta frumoasa cascada de munte.

Cascada Pruncea se află în județul Buzău, pe râul Cașoca. Este o cascadă de mici dimensiuni, 5-6 metri cădere, dar impresionează prin zona ascunsă în care este poziționată.

Peretele din partea stângă a cascadei are o deschizătură ce era folosită drept ascunzătoare pentru haiducii locali din vremea lui Tudor Vladimirescu. Pentru a ajunge la ea, trebuie părăsit DN10 Buzău-Brașov spre localitatea Cașoca, în dreptul Barajului Siriu.

Trash the dress Siriu-Pruncea. Miri la Cascada Pruncea si lacul Siriu. Fotografii dupa nunta cu mirii la barjul Siriu din Buzau.

Fotografii asemanatoare din Brasov

Fotografiile de nuntă includ portrete ale mirelui și ale miresei, fotografii de grup cu familia și prietenii, imagini ale ceremoniei și ale petrecerii, dar și detalii precum rochia de mireasă, inelele, buchetul de mireasă și aranjamentele florale.