fotograf nunta Brasov

Fotograf de nunta din Brasov

Fotograf nunta Brasov. Servicii complete foto&video pentru nunta ta din Brasov. Sedinte foto save the date si trash the dress cu mirii.

Alege Fotograful de nunta din Brasov – Marius Pavel pentru nunta ta!

Alegerea unui fotograf de nunta din Brasov, nu este usoara. Cheltuiesti o mare parte din bugetul tau pentru fotografii, asa ca vrei sa ai incredere in persoana care se ocupa de fotografierea tuturor acestor momente speciale. Nu vrei sa-ti faci griji pentru ce momente a fotografiat sau nu, vrei sa ai incredere in el si sa il lasi sa faca treaba in care are ani de experienta.

Alege sa lucrezi cu noi, pentru ca amintirile din ziua nuntii sa fie asa cum ti-ai dorit!

De ce sa lucram impreuna?

  • De peste 8 ani fotografiez evenimente in zona Brasov
  • Livrez toate fotografiile si filmarile de la nunta in maxim 7 zile
  • Veti lucra cu o persoana deschisa, care pune mult suflet in tot ceea ce face
  • Aparate de back-up si pe foto si pe video
Fotografii ziua nuntii

Ce spun mirii legat de colaborarea cu fotograf de nunta din Brasov

ce spun mirii legat de fotograf nunta Brasov

Adrian & Andra Muresan

Ii mulțumim lui Marius pentru tot sprijinul acordat și pentru cele mai frumoase fotografii ! Suntem mai mult decât multumiți și nu cred ca puteam sa facem o alegere mai buna pentru nunta noastră! Îl recomandam cu mare drag !

review miri brasov

Ovidiu si Ana Balint

Marius este un om dedicat muncii sale, ceea ce se observa si in produsul final. Implicarea si devotamentul lui au contat foarte mult pentru noi, tocmai de aceea, Marius, iti multumim pentru tot, esti o persoana deosebita pentru noi, un adevarat profesionist ce merita recomandat tuturor.

recenzie miri

Cristina si Horatiu Potarniche

Colaborarea cu ei a fost extraordinară, mult mai bună decât ne-am fi putut imagina vreodată!!! Au reușit să creeze o atmosferă destinsă, plăcută, cu multe zâmbete și poze naturale! Profesionalismul în alegerea locațiilor pentru poze și în editarea acestora, alături de sfaturile foarte bune și utile date pe parcursul nunții și buna lor dispoziție au fost ingredientele perfecte pentru o nuntă de vis.

parere fotograf nunta Brasov

Andrei & Alina Todor

Vorbeste cu atat de multa pasiune despre fotografie incat te face sa iubesti fotografia, este un profesionist desavarsit. Acesta nu isi doreste sa faca doar niste poze la o nunta ci sa creeze aminitri de neuitat. Pe noi ne-a ajutat enorm de mult in buna desfasurare a nuntii noastre. Mereu in spatele aparatului de fotografiat veti vedea un zambet larg si calduros, care te va face sa zambesti.

Servicii fotograf de nunta Brasov

Save the date

Sedinte fotograf de nunta Brasov

La sedinta foto Brasov, ne vom intalni cu prima data cu aparatul de fotografiat la acesta sedinta foto ” Save the Date”. Pun mare accent pe aceasta sedinta foto Brasov save the date dinaintea nuntii. De ce? Pentru ca, prin intermediul fotografiilor pe care le vom realiza impreuna, ne vom cunoaste mai bine. In timpul acestei sedinte foto de cuplu vom putea discuta in voie tot ce va intereseaza legat de ziua nuntii.

Este important sa aveti rabdare si cu voi si cu noi. Treptat emotia va disparea, va veti destinde si veti fi mai naturali si mai relaxati. Punem mult accent pe ceea ce voi transmiteti, pentru ca in final ce defineste o fotografie reusita este emotia transmisa.

Sedinte foto de cuplu Brasov
Fotografii in ziua nuntii Brasov

Fotografii in ziua nuntii

Servicii de nunta Brasov

Suntem prezenti inca de la pregatirea mirelui si a miresei, acasa la nasi. Fotografiem cununia civila de la primarie si taina cununiei de la biserica. Apoi daca timpul ne permite facem fotografii cu parintii, nasii, rudele si invitatii de la nunta. La sala de nunti unde are loc petrecerea, vor fi surprinse toate momentele importante si emotionante: receptia, dansul mirilor, furatul miresei si al mirelui, tortul mirilor. Ne vom retrage numai dupa ce am surprins in fotografii aruncatul buchetului, dezgatitul miresei si hora miresei.

Trash the dress sau Love the dress

Servicii fotografie de nunta

Sedintele foto trash the dress le facem dupa ce nunta s-a incheiat. Cand toata apasarea nuntii va disparea, ne vom intalni pentru a realiza aceaste fotografii mult asteptate. Ne putem alege ora cea mai buna pentru aceste fotografii artistice. Dar mai ales putem alege o zi frumoasa si o locatie care sa va surada si sa va aduca aminte cu drag de acesta perioad aunica din viata voastra. Toate conditiile pentru o sedinta foto de dupa nunta reusite vor fi indeplinite.

Trash the dress Brasov
Albume nunta Brasov

Albume de nunta

Servicii fotograf Brasov

Albumul de nunta il vom realiza impreuna. Voi veti alege fotografiile pentru album, iar noi le vom aseza in colaje dupa ce vom retusa imaginile, astfel incat sa arate perfect. Dupa ce veti vedea grafica albumului, aceasta va fi trimisa la print. Albumul il veti avea in 2-3 saptamani de la trimiterea lui.

Video nunta

Servicii nunta Brasov

Va oferim si servicii video din ziua nuntii. Acestea cuprind pregatirea mirelui si a miresei, acasa la nasi si apoi inapoi la mireasa. Surprindem in filmare cununia civila si religioasa, din ziua nuntii. La petrecerea de la sala includem cadre video din toate momentele importante: receptia invitatilor, dansul mirilot, hore, sarbe si dansuri variate, furtul miresei si negocierea, precum si tortul mirilor. De obicei la nunti vom surprinde in filmare si aruncatul buchetului miresei, dezgatitul acesteia. Hora miresei este utimul cadru pe care il surprindem in filmare nuntii. La cererea voastra putem sa ramanem mai mult, insa acest lucru trebuie discutat inaintea zilei nuntii.

video nunta Brasov
Fotografii cununie civila Brasov

Fotografii cununia civila

Servicii fotografie de nunta

Fotografiile din ziua cununiei civila din Brasov sau alta localitate includ ceremonia de la primarie sau de la locatia aleasa si o sedinta foto cu proaspetii casatoriti si invitatii. Aceste fotografii vor fi livrate de obicei in cateva ore de la cununia civila.