Foto botez Brasov

Acasa » Fotografii botez » Foto botez Brasov


Foto botez Brasov de la biserica cu hramul „Sfantul Dimitrie” din Carprinis, unde a fost increstinata micuta Daria.
Inainte de a merge la biserica, pentru a o increstina pe Daria, am realizat cateva fotografii acasa cu parintii si fratiorul ei. Cu Ianis, ne-am mai intalnit acum 3 ani, cand l-am fotografiat si pe el in aceleasi ipostaze ca si pe Daria. Doi copii frumosi si cuminti, asa sunt cele doua raze de soare ale parintilor si bunicilor. Fotografiile de botez le-am realizat cu mare drag, cai micuta noastra Daria, a fost cuminte foc. Nici in biserica nu a plans. Un copilas ca un inger, curios cu ochii mari tot timpul. Parintii Dariei se pot considera cu adevarat binecuvantati.
Va invitam cu drag sa priviti cele mai frumoase cu Daria.

Foto botez Brasov - fotografii din ziua botezului

Foto botez Brasov – fotografii din ziua botezului din Brasov. Fotograf botez Brasov. Fotografiile din ziua botezului micutei Daria.

Daca sunteti in cautarea unui fotograf de botez – ati ajuns unde trebuie.
Cere o oferta pentru servicii foto-video pentru evenimentul tau fie ca este nunta sau botez. Raspundem ca fulgerul. Asteptam un semn din partea ta! Pe curand!
Pentru o oferta va rugam sa dati un click AICI.

Fotografii si filmari pe care le-am realizat la nunti sau botezuri

Parintii micutului botezat au cautat un fotograf botez Covasna, si ne-au ales pe noi. Nu ne-am intalnit si nu ne cunoasteam pana atunci. Asa ca … Vezi mai mult

Fotografi de botez din Brasov din ziua increstinarii micutului Vladimir Stefan.
A fost o zi frumoasa de inceput de primavara, ziua botezului lui Vladi. Parintii au … Vezi mai mult

Va invitam sa priviti video botez Brasov cu Ema Maria, in cea mai insemnata zi pentru ea. Ziua increstinarii ei a fost plina de emotie, … Vezi mai mult


Ti-au placut fotografiile pe care le-ai vazut?4.8/54 voturi