Foto botez Brasov

Acasa » Fotografii botez » Foto botez Brasov


Foto botez Brasov de la biserica cu hramul „Sfantul Dimitrie” din Carprinis, unde a fost increstinata micuta Daria.
Inainte de a merge la biserica, pentru a o increstina pe Daria, am realizat cateva fotografii acasa cu parintii si fratiorul ei. Cu Ianis, ne-am mai intalnit acum 3 ani, cand l-am fotografiat si pe el in aceleasi ipostaze ca si pe Daria. Doi copii frumosi si cuminti, asa sunt cele doua raze de soare ale parintilor si bunicilor. Fotografiile de botez le-am realizat cu mare drag, cai micuta noastra Daria, a fost cuminte foc. Nici in biserica nu a plans. Un copilas ca un inger, curios cu ochii mari tot timpul. Parintii Dariei se pot considera cu adevarat binecuvantati.
Va invitam cu drag sa priviti cele mai frumoase cu Daria.

Foto botez Brasov - fotografii din ziua botezului

Foto botez Brasov – fotografii din ziua botezului din Brasov. Fotograf botez Brasov. Fotografiile din ziua botezului micutei Daria.

Daca sunteti in cautarea unui fotograf de botez – ati ajuns unde trebuie.
Cere o oferta pentru servicii foto-video pentru evenimentul tau fie ca este nunta sau botez. Raspundem ca fulgerul. Asteptam un semn din partea ta! Pe curand!
Pentru o oferta va rugam sa dati un click AICI.

Fotografii si filmari pe care le-am realizat la nunti sau botezuri

Trash the dress cu mirii la numai trei zile de la ziua nuntii. Mirii nostrii, si-au dorit mult sa prinda o vreme buna pentru aceasta … Vezi mai mult

Bine ati venit! Aici puteti vedea cele mai frumoase fotografii de la nunta mirilor Nicoleta si Florin din Brasov. Veti putea vedea mai jos fotografii … Vezi mai mult

Fotograf botez Sergiana din cea mai insemnata zi pentru micuta Miana Jolie. Un copil activ, bland si vesel. A fost toata plina de zambet.
Prima parte … Vezi mai mult


Ti-au placut fotografiile pe care le-ai vazut?4.8/54 voturi