Foto botez din Brasov

Acasa » Fotografii botez » Foto botez din Brasov


Foto botez din Brasov in care Horia Andrei a fost botezat. Parintii sunt printe cei mai buni prieteni ai nostrii. Catalin si Ana-Maria si-au dorit fotografii acasa cu micutul lor printisor si la biserica. Hora a fost tare cuminte, curios si ascultator, a participat cu mare entuziasm la sedinta foto dinaintea botezului. Dupa usa privea curioasa si surioara lui ce mare, Sara. Nu a scapat pana nu a facut o fotografie cu Sara Maria. Dupa a venit si tati, proaspat iesit de sub dus, pentru ca mai apois sa vina si mami. Fotografiile de acasa au fost realizate cu 90 min inainte de biserica. Biserica unde a avut loc botezul, a fost biserica ortodoxa din zona Micsunica. Dupa botezul de la biserica veti putea vedea cateva fotografii de botez de la sala.
Am fotografiat toate momentele importante de la biserica, pe care le puteti vedea mai jos.

  • Tip fotografii: foto botez
  • Locatie fotografii:Astra, Brasov
  • Unde au fost realizate fotografiile: acasa si la biserica

Foto botez din Brasov - Fotografiile din ziua botezului din Brasov

Fotografii din ziua botezului cu micutul botezat. Foto botez din Brasov. Fotograf profesionist de botez in Brasov, Rasnov sau Codlea.

Daca sunteti in cautarea unui fotograf de botez in Brasov – ati ajuns unde trebuie.
Cere o oferta pentru servicii foto-video pentru evenimentul tau fie ca este nunta sau botez. Raspundem ca fulgerul. Asteptam un semn din partea ta! Pe curand!
Pentru o oferta va rugam sa dati un click AICI.

Fotografii si filmari pe care le-am realizat la nunti sau botezuri

Fotograf botez Brasov cu cele mai frumoase imagini din ziua botezului micutului Andrei. Ziua in care Aron Andrei a fost increstinat a fost plina de … Vezi foto&video…

Fotograf botez Sergiana din cea mai insemnata zi pentru micuta Miana Jolie. Un copil activ, bland si vesel. A fost toata plina de zambet.
Prima parte … Vezi foto&video…

Va invitam sa priviti video botez Brasov cu Ema Maria, in cea mai insemnata zi pentru ea. Ziua increstinarii ei a fost plina de emotie, … Vezi foto&video…


Ti-au placut fotografiile pe care le-ai vazut?5/51 voturi