Foto botez Rasnov

Foto botez Rasnov cu Cezar, Flavia, Claudia si Razvan. Ne stim de cativa ani. Ne-am cunoscut la nunta, apoi ne-am revazut la botezul minunatei Flavia. Suntem cu adevarat bucurosi sa participam si la botezul noului venit in familie, Cezar. Toti patru, reunesc dragostea, bucuria, implinirea si bunatatea, facand din familia lor, zilnic, o binecuvantare!

Foto botez Rasnov

Micutul Cezar a fost tare cumintel si atent. A fost o adevarata bucurie sa il fotografiez in diferite ipoztaze. La biserica micutul nostru a fost la fel de cuminte, fiind usor pentru mine sa il fotografiez si pentru nasi sa il tina in brate. Mai jos puteti vedea fotografiile de botez din Rasnov de acasa si de la increstinarea de la biserica ortodoxa cu hramul Sfantul Nicolae.

Foto botez Rasnov. Fotograf ziua botezului in Rasnov Biserica SF. Nicolae. Fotografii cu bebe si parintii din ziua increstinarii.

Fotografii asemanatoare:


Cauti fotograf pentru copii, mamici gravide sau pentru botez in Brasov ?

Daca sunteti in cautarea unui fotograf profesionist, ati ajuns unde trebuie.
Puteti solicitata oricand o oferta pentru servici foto sau video. Fie ca este vorba despre o sedinta foto de graviduta, o sedinta de nou nascut, sedinta de botez sau chiar o sedinta foto in familie, noi raspundem cu drag si promptitudine.


Fotografii cu mamici si copii de la ultimele evenimente din Brasov

Aici poti vedea fotografii de la ultimele botezuri sau alte evenimente la care am participat din zona Brasov.