Foto din ziua botezului Brasov

Acasa » Fotografii botez » Foto din ziua botezului Brasov


Foto din ziua botezului Brasov cu micuta Noel. Fotografiile au fost realizate acasa la parinti, in localitatea Sanpetru.
Ca de obicei, realizam o mica sedinta foto doar cu bebe si parintii, inainte de a pleca spre biserica. Acestea sunt preferatele noastre. Nu folosim nimic extravagant, doar o parturica pufoasa, pe care asezam bebelusul. In acest fel avem un cadru neutru pentru fotografii, ca si intr-un studio foto.

Foto din ziua botezului Brasov | Fotografie de botez

Sedinta foto de botez cu bebe si parintii, inainte de botezul de la biserica.

Fotografiile de botez de la biserica

Foto din ziua botezului Brasov

In continuare puteti vedea fotografiile de botez de la biserica de lemn din Poiana Brasov. Aceasta biserica ortodoxa este o manastire, care este condusa de un pastor bland si bun. Parintele Hristofor este cel care a infaptuit slujba Sfantului Botez in Manastirea Poiana Brasov.

Fotografii de la petrecerea de botez din Poiana Brasov

Foto din ziua botezului Brasov

Dupa biserica, ne-am indreptat spre Hotelul Alpin din Poiana Brasov. Aici a avut loc petrecerea d ebotez. Nasii au fost cei care s-au ocupat de decorarea salii de botez, si au facut-o cu gust! Foarte frumos decorata pentru petrecerea botezului. Mai jos puteti privi ultima parte a fotografiilor din ziua botezului din Brasov.

Fotografie de botez cu micutul ce urmeaza a fi botezat in numele lui Hristos. Fotografii bebe: fotografie botez, fotografie botez brasov, foto botez brasov, fotografii bebe, foto bebe brasov.

Daca sunteti in cautarea unui fotograf de botez – ati ajuns unde trebuie.
Cere o oferta pentru servicii foto-video pentru evenimentul tau fie ca este nunta sau botez. Raspundem ca fulgerul. Asteptam un semn din partea ta! Pe curand!
Pentru o oferta va rugam sa dati un click AICI.

Fotografii si filmari pe care le-am realizat la nunti sau botezuri

Trash the dress cu mirii la numai trei zile de la ziua nuntii. Mirii nostrii, si-au dorit mult sa prinda o vreme buna pentru aceasta … Vezi mai mult

Bine ati venit! Aici puteti vedea cele mai frumoase fotografii de la nunta mirilor Nicoleta si Florin din Brasov. Veti putea vedea mai jos fotografii … Vezi mai mult

Fotograf botez Sergiana din cea mai insemnata zi pentru micuta Miana Jolie. Un copil activ, bland si vesel. A fost toata plina de zambet.
Prima parte … Vezi mai mult


Ti-au placut fotografiile pe care le-ai vazut?5/51 voturi