Foto din ziua botezului Brasov

Acasa » Fotografii botez » Foto din ziua botezului Brasov


Foto din ziua botezului Brasov cu micuta Noel. Fotografiile au fost realizate acasa la parinti, in localitatea Sanpetru.
Ca de obicei, realizam o mica sedinta foto doar cu bebe si parintii, inainte de a pleca spre biserica. Acestea sunt preferatele noastre. Nu folosim nimic extravagant, doar o parturica pufoasa, pe care asezam bebelusul. In acest fel avem un cadru neutru pentru fotografii, ca si intr-un studio foto.

Foto din ziua botezului Brasov | Fotografie de botez

Sedinta foto de botez cu bebe si parintii, inainte de botezul de la biserica.

Fotografiile de botez de la biserica

Foto din ziua botezului Brasov

In continuare puteti vedea fotografiile de botez de la biserica de lemn din Poiana Brasov. Aceasta biserica ortodoxa este o manastire, care este condusa de un pastor bland si bun. Parintele Hristofor este cel care a infaptuit slujba Sfantului Botez in Manastirea Poiana Brasov.

Fotografii de la petrecerea de botez din Poiana Brasov

Foto din ziua botezului Brasov

Dupa biserica, ne-am indreptat spre Hotelul Alpin din Poiana Brasov. Aici a avut loc petrecerea d ebotez. Nasii au fost cei care s-au ocupat de decorarea salii de botez, si au facut-o cu gust! Foarte frumos decorata pentru petrecerea botezului. Mai jos puteti privi ultima parte a fotografiilor din ziua botezului din Brasov.

Fotografie de botez cu micutul ce urmeaza a fi botezat in numele lui Hristos. Fotografii bebe: fotografie botez, fotografie botez brasov, foto botez brasov, fotografii bebe, foto bebe brasov.

Daca sunteti in cautarea unui fotograf de botez – ati ajuns unde trebuie.
Cere o oferta pentru servicii foto-video pentru evenimentul tau fie ca este nunta sau botez. Raspundem ca fulgerul. Asteptam un semn din partea ta! Pe curand!
Pentru o oferta va rugam sa dati un click AICI.

Fotografii si filmari pe care le-am realizat la nunti sau botezuri

Parintii micutului botezat au cautat un fotograf botez Covasna, si ne-au ales pe noi. Nu ne-am intalnit si nu ne cunoasteam pana atunci. Asa ca … Vezi mai mult

Fotografi de botez din Brasov din ziua increstinarii micutului Vladimir Stefan.
A fost o zi frumoasa de inceput de primavara, ziua botezului lui Vladi. Parintii au … Vezi mai mult

Va invitam sa priviti video botez Brasov cu Ema Maria, in cea mai insemnata zi pentru ea. Ziua increstinarii ei a fost plina de emotie, … Vezi mai mult


Ti-au placut fotografiile pe care le-ai vazut?5/51 voturi