Fotograf botez din Brasov

Acasa » Fotografii botez » Fotograf botez din Brasov


Fotograf botez din Brasov dela bptezul micutei Anelissa Stefania, care a avut loc in Brasov. Pe parinti ii cunoastem de mai bine de 4 ani, cand ne-am intalnit pentru prima oara la o nunta din orasul de la poalele Tampei. De atunci ne-am mai intalnit cu siguranta la cel putin 3-4 evenimente si iata ca anul acesta ne vedem la botezul micutei Ane. O scumpete de fetita, cuminte si zambitoare, cu ochisosi albastrii in care te pierzi 🙂 A fost o reala bucurie sa participam la acest frumos botez.
Fotografiile de la botez au fost realizate in Biserica ortodoxa cu hramul „Schimbarea la fata” din Brasov.
Mai jos puteti vedea cateva fotografii de botez din Brasov de la botezul Anelissei.

Fotograf botez din Brasov

Fotograf botez din Brasov – boto ziua botezului din Brasov. Fotografiile de la biserica din ziua botezului. foto video botez Brasov.

Daca sunteti in cautarea unui fotograf de botez in Brasov – ati ajuns unde trebuie.
Cere o oferta pentru servicii foto-video pentru evenimentul tau fie ca este nunta sau botez. Raspundem ca fulgerul. Asteptam un semn din partea ta! Pe curand!
Pentru o oferta va rugam sa dati un click AICI.

Fotografii si filmari pe care le-am realizat la nunti sau botezuri

Fotograf botez Sergiana din cea mai insemnata zi pentru micuta Miana Jolie. Un copil activ, bland si vesel. A fost toata plina de zambet.
Prima parte … Vezi mai mult

Va invitam sa priviti video botez Brasov cu Ema Maria, in cea mai insemnata zi pentru ea. Ziua increstinarii ei a fost plina de emotie, … Vezi mai mult

Mai jos, puteti privi fotografii de botez Brasov cu Ema Maria. O minune de fetita, zglobie, curioasa si atenta.A fost o adevarata placere sa realizam … Vezi mai mult


Ti-au placut fotografiile pe care le-ai vazut?5/51 voturi