Fotograf botez Prejmer cu Maia Maria, Adrian si Camelia. Micuta noastra a fost increstinata in satul natal al parintilor, in Prejmer. Ziua botezului Maiei a fost perfecta, nu a fost nici cald nici rece, nici soare, dar nici nori. Toata lumea a venit cu drag la acest eveniment unic din viata micutei noastre si cu totii s-au distrat de minune.

Maia a fost cuminte, atenta si bine dispusa pe tot parcursul zilei. Ne-a bucurat tot timpul cu privirea ei vesela si plina de inocenta. A foto o placere sa o fotografiem in ziua botezului ei.

Fotograf botez Prejmer

Botezul s-a desfasurat la biserica veche din Prejmer cu hramul Sfintii apostoli Petru si Pavel, unde nasii, bunicii si ceilalti invitati au venit cu mic si mare. Baita in cristelnita a fost o bucurie pentru Maia, careparca de abia astepta cuminte in bratele nasului sa fie botezata. In continuare puteti vedea imagini realizate de fotograf botez Prejmer in ziua increstinarii micutei Maia.

Fotografiile din ziua botezului au fost realizate in curtea bisericii, in interiorul acesteia si in curtea bunicilor din Prejmer. Cu totii au fost cu zambetul pe buze, astfel incat petrecerea in aer liber cu ocazia botezului a fost o reusita.

Fotograf botez Prejmer. Fotografii din ziua botezului din Prejmer, Brasov. Servicii foto video nunta botez Prejmer. Fotografiile din ziua increstinarii micutei Maia Maria din Prejmer.


Cauti fotograf pentru copii, mamici gravide sau pentru botez in Brasov ?

Daca sunteti in cautarea unui fotograf profesionist, ati ajuns unde trebuie.
Puteti solicitata oricand o oferta pentru servici foto sau video. Fie ca este vorba despre o sedinta foto de graviduta, o sedinta de nou nascut, sedinta de botez sau chiar o sedinta foto in familie, noi raspundem cu drag si promptitudine.


Fotografii cu mamici si copii de la ultimele evenimente din Brasov

Aici poti vedea fotografii de la ultimele botezuri sau alte evenimente la care am participat din zona Brasov.

Botez Brasov (19)

Botez Brasov

Botez Brasov cu fotografii din cea mai insemnata zi pentru micutului Rares Damian. Gabriela si Laurentiu sunt cei mai fericiti parinti, caci astazi micutul lor…
Vezi fotografiile de botez

Pentru ca va respectam pe dumneavoastra si pentru ca ne respectam si ne iubim profesia, fotografiile realizate le livram in cel mai scurt timp. Fie ca vorbim de nunta, botez sau alt eveniment la care am fotografiat, livram rapid. Ne straduim sa mentimem un timp cat mai scurt pentru livrare. Pentru ca toata lumea asteapta fotografiile, venim in sprijinul dumneavoastra cu livrare cat mai rapida. De cele mai multe ori parintii sau mirii sunt surprinsi, pentru ca numai la cateva zile de la incheierea evenimentului, primesc toate imaginile surprinse.