Fotograf botez Tarlungeni cu micutul Cezar Andrei si parintii sai Raluca si Catalin. Ca de obicei inainte de ajunge la biserica pentru savarsirea tainei botezului, trecem pe acasa. Cu 90 de minute inainte de taina botezului, realizam sedinta foto cu bebe si parintii intr-un cadru cat se poate de primitor, intr-un mediu unde copilul si parintii se simt in lagrul lor. Alocam 90 de minute pentru aceasta sedinta foto, desi timpul realizarii acestor fotografii este destul de scurt, pentru ca bebelusii isi pierd destul de repede rabdarea. Dupa ce realizam fotografiile cu parintii, este randul bunicilor si a nasilor daca sunt prezenti.

Fotograf botez Tarlungeni

In timpul slujbei botezului surprindem toate momentele importante: lepadararile, taina botezului, taina mirungerii si taina euharistiei.

Foto din ziua botezului din Tarlungeni. Imagini cu bebe, parintii si nasicile din ziua increstinarii.

Cauti fotograf pentru copii, mamici gravide sau pentru botez in Brasov ?

Daca sunteti in cautarea unui fotograf profesionist, ati ajuns unde trebuie.
Puteti solicitata oricand o oferta pentru servici foto sau video. Fie ca este vorba despre o sedinta foto de graviduta, o sedinta de nou nascut, sedinta de botez sau chiar o sedinta foto in familie, noi raspundem cu drag si promptitudine.

Ultimele fotografii de botez din Brasov