Fotograf botez Tohan-Zarnesti

Acasa » Fotografii botez » Fotograf botez Tohan-Zarnesti

Fotograf botez Tohan-Zarnesti in ziua increstinarii micutului Yannis Andrei. Inainte de Taina Botezului de la biserica, am fost acasa, unde le-am fotografiat pe micutul care urma sa fie increstinat. La aceasta sedinta foto de botez, au asistat si parintii micutului Yannis si nasii. Dupa care am plecat la biserica din Zarnesti, unde am fotografiat intreaga slujba a botezului. Petrecerea botezului, s-a desfasurat in Tohanu Nou la „Un baiat si o fata”. Am fotografiat toate momentele importante, printre care si ursitoarele in stil traditional, care i-au ursit bebelusului numai de bine. Tortul micutului a venit dupa miezul noptii, fiind cel mai asteptat moment al noptii. Va invitam sa priviti mai jos fotografii de la botezul din Zarnesti-Tohanu Nou.

  • Tip fotografii: foto botez
  • Locatie fotografii: Zarnesti si Tohan
  • Locatie petrecere botez: „Un baiat si o fata” , Tohanu Nou

Fotograf botez Tohan-Zarnesti

Fotografiile din ziua botezului din Zarnesti. Fotograf botez Tohan-Zarnesti. Sedinta foto inainte de a merge la biserica.

Fotografii si filmari pe care le-am realizat la nunti sau botezuri

Fotografii cuplu Brasov cu doi tineri frumosi, plini de entuziasm, bucurie si multa iubire unul catre celalalt.
Cu doar 3 zile inainte de ziua nuntii, ne-am … Vezi mai mult

Save the date cu Bianca si Razvan. Fotografiile au fost realizate in localitatea natala a lui Razvan, sus pe dealurile din Simon. Unul dintre … Vezi mai mult

Save the date Brasov cu Alexandru si Catalina cu o saptamana inainte de ziua nuntii lor. Inainte de a ne intalni, am intrebat-o pe … Vezi mai mult

Daca sunteti in cautarea unui fotograf de botez Zarnesti – ati ajuns unde trebuie.
Cere o oferta pentru servicii foto-video pentru evenimentul tau fie ca este nunta sau botez. Raspundem ca fulgerul. Asteptam un semn din partea ta! Pe curand!
Pentru o oferta va rugam sa dati un click AICI.


Ti-au placut fotografiile pe care le-ai vazut?
0/50 voturi


Comentarii

Nu sunt comentarii.

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *