Fotograf profesionist de botez Brasov

Fotograf profesionist de botez Brasov intr-o frumoasa zi de vara. Chiar acumun am pe 26 iunie, Marian si Geanina aveau cununia civila in Brasov. Asa ca cei doi au decis ca botezul sa fie tot in aceasta minunta zi de 26 iunie, insa cu un an mai tarziu. A fost o bucurie sa ii revad si o sa cunosc pe micuta Irina Maria. Un copil frumos, cu un zambet minunat si cu plamani bine dezvoltati 🙂 Desi a plans destul de mult la biserica, am gasit si cateva clipe cand lacrimile au incetat sa curga din ochisorii ei mici si dulci.

Fotograf profesionist de botez Brasov

Fotografiile de mai jos au fost realizate cu 90 minute inainte de a pleca la biserica ortodoxa cu hramul ” Sfintii Arhangheli Mihail si Gavril”. Imaginile de la botez au fost livrate in cateva ore de la realizarea lor, asa ca invitatii si parintii au putut sa le admire chiar la petrecerea de botez.

Fotograf profesionist de botez Brasov. Foto video botez Brasov. Fotografii din ziua botezului micutei Irina Maria din Brasov.

Fotografii asemanatoare:


Cauti fotograf pentru copii, mamici gravide sau pentru botez in Brasov ?

Daca sunteti in cautarea unui fotograf profesionist, ati ajuns unde trebuie.
Puteti solicitata oricand o oferta pentru servici foto sau video. Fie ca este vorba despre o sedinta foto de graviduta, o sedinta de nou nascut, sedinta de botez sau chiar o sedinta foto in familie, noi raspundem cu drag si promptitudine.


Fotografii cu mamici si copii de la ultimele evenimente din Brasov

Aici poti vedea fotografii de la ultimele botezuri sau alte evenimente la care am participat din zona Brasov.