Fotografii botez Rasnov din cea mai importanta zi pentru micutul Cezar Nicolae si parintii sai Alin si Madalina. A fost o zi tare frumoasa atat pentru parinti cat si pentru invitatii de la botezul celui mic. Inainte de a merge la biserica, pentru slujba botezului, am realizat o sedinta foto de familie cu Cezar, Madalina si Alin. Bebe a fost tare cumintel si atent . Mai tot timpul a fost pazit cu nadejde de Pufy, un catelus tare simpatic. Fotografiile le-am realizat pe parcursul unei ore. Increstinarea micutului Cezar s-a infaptuit la biserica ortodoxa cu hramul „Sfantul Nicolae”, biserica veche din Rasnov, sus de pe deal.

Fotografii botez Rasnov

Petrecerea nuntii a avut loc la Restaurantul „un baiat si o fata” din Tohan. Acolo nu au lipsit zanele ursitoare, care i-au ursit numai de bine micutului increstinat. In continuare puteti vedea fotografii cu toate momentele importante din ziua botezului din Rasnov.

Fotografii botez Rasnov. Foto video botez Rasnov. fotograf profesionist pentru ziua botezului din Rasnov, Bran, Zarnesti sau Moieciu.

Cat dureaza sedinta foto cu bebe?

Intre 10 si 20 d eminute. Dupa acest timp bebelusii si pierd rabdarea si incep sa se agite si sa planga.

In cat timp primim fotografiile de botez?

Veti primi toate fotografiile de botez, editate, la maxim 4 zile de la evenimentul dumneavoastra.

Cauti fotograf pentru copii, mamici gravide sau pentru botez in Brasov ?

Daca sunteti in cautarea unui fotograf profesionist, ati ajuns unde trebuie.
Puteti solicitata oricand o oferta pentru servici foto sau video. Fie ca este vorba despre o sedinta foto de graviduta, o sedinta de nou nascut, sedinta de botez sau chiar o sedinta foto in familie, noi raspundem cu drag si promptitudine.

Ultimele fotografii de botez din Brasov