Fotografii de botez in Brasov

Fotografii de botez in Brasov dintr-o frumoasa zi pentru familia Carinei Ioana. Fotografiile de botez au fost realizate acasa si la biserica, nefiind o petrecere dupa botez. Speram ca pandemia va trece iar rudele si prietenii se vor bucura pe depin si in cadrul unei petrecerei organizate cu muzica si toate cele cunoscute. Micuta noastra a fost cuminte foc, fiind curioasa si tare dulcica. A fost o incantare sa colaboram pentru aceste minunate fotografii de botez.

Fotografii de botez in Brasov

Mai intai am mers acasa pentru a ne intalni cu parintii si Carina, apoi au venit bunicii si chiar o strabunica. Dupa realizarea fotografiilor de acasa cu bebe si parintii, am mers la biserica unde s-au cununat si parintii Carinei acum aproape 2 ani. In timpul Tainei Botezului, Tainei Mirungerii si Tainei Euharistiei, Carina a fost cumintica dupa cum veti vedea si in fotografiile de botez de mai jos.

Fotografii botez Brasov. Fotograf de botez profesionist in zona Brasov. Sedinta foto in ziua botezului cu micuta Carina si parintii.

Toate fotografiile de botez pe care le-am livrat au fost editate si prelucrate fiecare cu atentie. Imaginile pe care le-am publicat mai sus pe site-ul mariuspavel.ro au fost alese de noi cu cele mai frumoase momente din ziua increstinarii micutei carina Ioana.

Fotografii de botez asemanatoare:


Cauti fotograf pentru copii, mamici gravide sau pentru botez in Brasov ?

Daca sunteti in cautarea unui fotograf profesionist, ati ajuns unde trebuie.
Puteti solicitata oricand o oferta pentru servici foto sau video. Fie ca este vorba despre o sedinta foto de graviduta, o sedinta de nou nascut, sedinta de botez sau chiar o sedinta foto in familie, noi raspundem cu drag si promptitudine.


Fotografii cu mamici si copii de la ultimele evenimente din Brasov

Aici poti vedea fotografii de la ultimele botezuri sau alte evenimente la care am participat din zona Brasov.