Fotografii de la botez cu bebelus tare curios. Victor Achim, bebelusul nostru din aceasta sedinta foto din ziua botezului, a fost cumintel pan ala un anumit punct. Mamica lui draga l-a laudat ca nu are deloc stare si ca plange mai tot timpul, daca nu este in bratele ei. Insa am avut noroc cu acest mic mamos belelus. Timp de 15 min a stat cumintel, asa ca noi am avut timp sa realizma fotografiile de acasa cu el si parintii sai, inainte de a pleca la increstinarea propriu-zisa de la biserica.

Fotografii de la botez

Fotografiile de la Biserica au fost realizate la locasul sfant de la Miscunica, din Brasov. Au fost prezenti toti cei dragi familiei, lelipsind buncii si unchii cu matusile. Totul a fost frumos, simplu si discdret. Parintii au putut sa se bucure de fotografiile din ziua botezului chiar in aceeasi zi.

Fotografii de la botez din Brasov in plina pandemie de COVD-19. Fotograf profesionist de botez din Brasov. Sedinta foto in ziua botezului.

Cauti fotograf pentru copii, mamici gravide sau pentru botez in Brasov ?

Daca sunteti in cautarea unui fotograf profesionist, ati ajuns unde trebuie.
Puteti solicitata oricand o oferta pentru servici foto sau video. Fie ca este vorba despre o sedinta foto de graviduta, o sedinta de nou nascut, sedinta de botez sau chiar o sedinta foto in familie, noi raspundem cu drag si promptitudine.

Ultimele fotografii de botez din Brasov