Fotografii ziua botezului Rasnov

Fotografii ziua botezului Rasnov din ziua increstinarii micutei Anastasia. Pentru Stefania si Ovidiu, 24 iulie 2021, a fost una dintre cele mai frumoase zile din viata lor. La aproape sapte saptamani, fetita lor, Anastasia, a devenit in fata lui Dumnezeu, dar si a familiei, o micuta crestina. Anastasia a fost cumintica pe parcursul sedintei foto, dar si pe parcursul slujbei de la Biserica. Aceasta a cooperat destul de bine, rezultatul constand in fotografii frumoase, pline de sensibilitate si bucurie. Va dorim la toti sanatate, sa fiti mereu alaturi de minunata Anastasia, iar ea sa va umple sufletele cu mandrie si voiosie!

Fotografii ziua botezului Rasnov. Fotograf profesionist botez Rasnov. Sedinta foto cu bebe si parintii din increstinarii din Rasnov.

Fotografii asemanatoare


Cauti fotograf pentru copii, mamici gravide sau pentru botez in Brasov ?

Daca sunteti in cautarea unui fotograf profesionist, ati ajuns unde trebuie.
Puteti solicitata oricand o oferta pentru servici foto sau video. Fie ca este vorba despre o sedinta foto de graviduta, o sedinta de nou nascut, sedinta de botez sau chiar o sedinta foto in familie, noi raspundem cu drag si promptitudine.


Fotografii cu mamici si copii de la ultimele evenimente din Brasov

Aici poti vedea fotografii de la ultimele botezuri sau alte evenimente la care am participat din zona Brasov.