Baptism photography

Baptism photography from Brasov, Romania. By baptism we confess our faith in the death and resurrection of Jesus Christ, and testify of our death to sin and of our purpose to walk in newness of life. Thus we acknowledge Christ as Lord and Saviour, become His people, and are received as members by His church. Baptism is a symbol of our union with Christ, the forgiveness of our sins, and our reception of the Holy Spirit.

It is by immersion in water and is contingent on an affirmation of faith in Jesus and evidence of repentance of sin.
Here you can photos from the day Jessica and Anastasia got baptised in to orthodox christianity.

Prin botez, ne mărturisim credința în moartea și învierea lui Isus Hristos și mărturisim despre moartea noastră în păcat și în scopul nostru de a merge în noua viață.

Astfel Îl recunoaștem pe Hristos ca Domn și Mântuitor. Devenim poporul Său și suntem primiți ca membri de către biserica Sa. Botezul este un simbol al unirii noastre cu Hristos, iertarea păcatelor noastre și primirea noastră a Duhului Sfânt. Este prin imersiune în apă și depinde de afirmarea credinței în Isus și dovezile despre pocăința păcatului.

Baptism photography

Baptism day – the day Jessica and her daughter Anastasia got baptised in to orthodox christianity. Ziua botezului pentru Jessica si fiica sa Anastasia.


Cauti fotograf pentru copii, mamici gravide sau pentru botez in Brasov ?

Daca sunteti in cautarea unui fotograf profesionist, ati ajuns unde trebuie.
Puteti solicitata oricand o oferta pentru servici foto sau video. Fie ca este vorba despre o sedinta foto de graviduta, o sedinta de nou nascut, sedinta de botez sau chiar o sedinta foto in familie, noi raspundem cu drag si promptitudine.


Fotografii cu mamici si copii de la ultimele evenimente din Brasov

Aici poti vedea fotografii de la ultimele botezuri sau alte evenimente la care am participat din zona Brasov.

Pentru ca va respectam pe dumneavoastra si pentru ca ne respectam si ne iubim profesia, fotografiile realizate le livram in cel mai scurt timp. Fie ca vorbim de nunta, botez sau alt eveniment la care am fotografiat, livram rapid. Ne straduim sa mentimem un timp cat mai scurt pentru livrare. Pentru ca toata lumea asteapta fotografiile de nunta, venim in sprijinul dumneavoastra cu livrare cat mai rapida. De cele mai multe ori parintii sau mirii sunt surprinsi, pentru ca numai la cateva zile de la incheierea evenimentului, primesc toate imaginile surprinse.

Toate fotografiile pe care le veti primi sunt editate ca incadrare, culori, luminozitate, constrast si balans de alb. Editarile suplimentare, gen imperfectiuni fizice (cosuri, alunite, roseata a pielii) le vom „cosmetiza” doar la cerere. Deasemenea, se vor prelucra, functie de preferinte, fotografiile care vor aparea in albumele de nunta sau de botez. Fotografiile nuntii din albume, se pot edita discret, astfel incat imaginile sa aiba un aspect natural. Ridurile, trasaturile fizionomice, dar si micile imperfectiuni pot defini fiecare persoana in parte. Acestea au farmecul lor, acestea ne reprezinta si ne identifica. De obicei, nu obisnuim sa scoatem ridurile si sa „cosmetizam” imaginile. Desigur, la cerere, se poate face acest lucru. Noi vrem sa aveti o imagine fidela, ce va va aduce aminte de perioada frumoasa a vietii.