Poze botez Brasov cu micutul Matias si parintii sai, Alina si Andrei. Asa sunt ei…tineri, frumosi, fericiti peste masura, sufletisti, parinti buni si iubitori. Alina si Andrei au inceput in urma cu un an o frumoasa poveste de dragoste, iar acum, putem spune ca sunt cu adevarat impliniti, alaturi de bebe Matias. El…micut, dar puternic, sanatos, vesel si cumintel, insenineaza atat vietile parintilor, bunicilor, nasilor, cat si a tuturor membrilor familiei, iar gingasia lui e binecuvantare curata.

Poze botez Brasov

Fotografiile au fost realizate acasa, inainte de a merge la biserica. De obicei mergem cu 90 de minute inainte de a pleca spre biserica, pentru a realiza o sedinta foto cu parintii si bebe. In acest fel avem suficient timp pentru a realiza aceste fotografii gingase cu bebelusul.

Poze botez Brasov. Fotograf profesionist ziua botezului din Brasov. Imagini de acasa cu parintii si de la Taina boteuzlui din biserica.

Cu cat timp se fac fotografiile inainte de biserica?

Cu 90 de minute inainte de a merge la biserica, realizam fotografiile cu bebe, parintii si nasii, acasa intr-un cadru cunoscut bebelusului.

Cat dureaza slujba botezului?

Taina botezului dureaza undeva la 45-60 de minute. In functie de predica spusa la final de preot. Daca sunt mai multi preoti, slujba poate scadea cu pana la 15 minute.

Cauti fotograf pentru copii, mamici gravide sau pentru botez in Brasov ?

Daca sunteti in cautarea unui fotograf profesionist, ati ajuns unde trebuie.
Puteti solicitata oricand o oferta pentru servici foto sau video. Fie ca este vorba despre o sedinta foto de graviduta, o sedinta de nou nascut, sedinta de botez sau chiar o sedinta foto in familie, noi raspundem cu drag si promptitudine.

Ultimele fotografii de botez din Brasov