Sedinta foto botez Brasov cu micutul Denis Ioan si ai sai parinti. Chiar in a doua zi a noului an, parintii au decis ca este vremea ca micutul lor sa fie botezat. Denis este un baietel de patru luni, aproape 5 care este mandria parintilor si a bunicilor. Inainte de a ajunge la biserica, am poposit acasa la nasi unde l-am fotografiat pe bebe singurel si langa parintii sai. Aceasta sedinta foto de botez o realizam de fiecare data. Este important ca aceste amintiri sa ramana in fotografiile de botez, pentru a fi retraite peste ceva ani. Micutul bebe a fost cuminte tare, atent si fara sa scanceasca a cooperat pe intreg parcursul sedintei foto. Nu a contat ca parintii sai nu au fost in camera, el a ramas binedispus si curios.

Sedinta foto botez Brasov

Desi nu locuiesc in Romania, biserica a fost neincapatoare cu prieteni dragi, care au dorit sa le fie alaturi. In continuare puteti vedea imagini din ziua increstinarii lui Denis. Am incercat sa aleg imagini din cele mai frumoase momente de care isi vor reaminti parintii si nasii peste ani si ani.

Fotografiile de botez din Brasov, au fost livrate in aceeasi zi, pentru ca parintii, nasii si bunicii sa se bucure pe depind de o zi unica.

Sedinta foto botez Brasov. Fotografii ziua botezului din Brasov. Imagini cu bebe, parintii si nasii din ziua increstinarii micutului Denis. Fotograf profesionist ziua botezului in Brasov.

Fotografii de botez din Brasov


Cauti fotograf pentru copii, mamici gravide sau pentru botez in Brasov ?

Daca sunteti in cautarea unui fotograf profesionist, ati ajuns unde trebuie.
Puteti solicitata oricand o oferta pentru servici foto sau video. Fie ca este vorba despre o sedinta foto de graviduta, o sedinta de nou nascut, sedinta de botez sau chiar o sedinta foto in familie, noi raspundem cu drag si promptitudine.

Ultimele fotografii de botez din Brasov

Cununie Civila Haioasa (24)

Cununie civila haioasa

Fotografii de la o cununie civila haioasa, cu Adrian si Angelina. Doi oameni frumosi si nebuni, la propriu si la figurat. Pusi pe sotii si glume, si-au dorit o sedinta foto din…

Vezi mai mult
Cununie Civila Cristian Brasov 8

Cununie civila Cristian Brasov

Cununie civila Cristian Brasov cu Oana si Alin. Intr-o superba zi de mai, cei doi au ales sa isi uneasca destinele la Primaria Cristian. Au fost insotiti de nasii lor, parinti si…

Vezi mai mult
Cununie Civila Prestigio (48)

Cununie civila Prestigio

Cununie civila Prestigio – Lavinia si Bogdan au ales sa isi oficializeze relatia intr-un cadru natural, de vis, in incinta restaurantului Prestigio, din Brasov. Desi cununia civila a fost intr-o luna cu…

Vezi mai mult

Pentru ca va respectam pe dumneavoastra si pentru ca ne respectam si ne iubim profesia, fotografiile realizate le livram in cel mai scurt timp. Fie ca vorbim de nunta, botez sau alt eveniment la care am fotografiat, livram rapid. Ne straduim sa mentimem un timp cat mai scurt pentru livrare. Pentru ca toata lumea asteapta fotografiile, venim in sprijinul dumneavoastra cu livrare cat mai rapida. De cele mai multe ori parintii sau mirii sunt surprinsi, pentru ca numai la cateva zile de la incheierea evenimentului, primesc toate imaginile surprinse.