Family photoshoot Brasov cu Ramona si familia ei minunata. Desi locuiesc de ani buni in Statele Unite, au hotarat sa faca o vizita acasa, unde s-a nascuta. Au vizitat multe locuri in Romania, s-au oprit si la Brasov. Pentru ca au stat aici mai multe zile, inainte de a se intoarce in Bucuresti,pentru a lua avionul inapoi acasa, au vrut sa ramana cu amintiri frumoase cu orasul de la poalele Tampei.

Am stabilit impreuna ora si locul unde urma sa ne intalnim, dorindu-ne sa avem o zi frumoasa sa profitam de frumoasele momente. Si asa a fost. A fost cald afara, copii fiind mai mult decat incantati ca stau in aer liber, in natura. Cele doua fetite au fost cat se poate de ascultatoare, iar baietelul lui tati o incantare, numai sa il privesti. Cuminte si atent la zgomotele pe care le faceam, sa ii atrag atentia.

Family photoshoot Brasov

A fost o reala incantare sa realizez aceasta familiy photosoot brasov, cum au denumit-o parintii. Cand lucrez cu oameni care sunt deschisi si comunica ce asteptari au, totul este usor si natural. Va invitam sa priviti fotografiile de familie, realizate in preajma Brasovului.

Family photoshoot Brasov. Fotografii de familie in jurul Brasovului. Sedinta foto cu familia la munte in orasul de la poalele Tampei.


Cauti fotograf pentru copii, mamici gravide sau pentru botez in Brasov ?

Daca sunteti in cautarea unui fotograf profesionist, ati ajuns unde trebuie.
Puteti solicitata oricand o oferta pentru servici foto sau video. Fie ca este vorba despre o sedinta foto de graviduta, o sedinta de nou nascut, sedinta de botez sau chiar o sedinta foto in familie, noi raspundem cu drag si promptitudine.


Fotografii cu mamici si copii de la ultimele evenimente din Brasov

Aici poti vedea fotografii de la ultimele botezuri sau alte evenimente la care am participat din zona Brasov.

Graviduta Brasov

Graviduta Brasov

Graviduta Brasov – sedinta foto cu viitorii parinti la 8 luni si jumatate de sarcina. Viitori parinti au dorit sa aibe cateva amintiri frumoase inainde…
Vezi fotografiile
Scroll to Top