Family photoshoot Brasov

Acasa » Fotografii botez » Sedinte foto familie » Family photoshoot Brasov


Family photoshoot Brasov cu Ramona si familia ei minunata. Desi locuiesc de ani buni in Statele Unite, au hotarat sa faca o vizita acasa, unde s-a nascuta. Au vizitat multe locuri in Romania, s-au oprit si la Brasov. Pentru ca au stat aici mai multe zile, inainte de a se intoarce in Bucuresti,pentru a lua avionul inapoi acasa, au vrut sa ramana cu amintiri frumoase cu orasul de la poalele Tampei.
Am stabilit impreuna ora si locul unde urma sa ne intalnim, dorindu-ne sa avem o zi frumoasa sa profitam de frumoasele momente. Si asa a fost. A fost cald afara, copii fiind mai mult decat incantati ca stau in aer liber, in natura. Cele doua fetite au fost cat se poate de ascultatoare, iar baietelul lui tati o incantare, numai sa il privesti. Cuminte si atent la zgomotele pe care le faceam, sa ii atrag atentia.

Family photoshoot Brasov

A fost o reala incantare sa realizez aceasta familiy photosoot brasov, cum au denumit-o parintii. Cand lucrez cu oameni care sunt deschisi si comunica ce asteptari au, totul este usor si natural. Va invitam sa priviti fotografiile de familie, realizate in preajma Brasovului.

Family photoshoot Brasov. Fotografii de familie in jurul Brasovului. Sedinta foto cu familia la munte in orasul de la poalele Tampei.

Daca sunteti in cautarea unui family photographer – ati ajuns unde trebuie.
Cere o oferta pentru servicii foto-video pentru evenimentul tau fie ca este nunta sau botez. Raspundem ca fulgerul. Asteptam un semn din partea ta! Pe curand!
Pentru o oferta va rugam sa dati un click AICI.

Fotografii si filmari pe care le-am realizat la nunti sau botezuri

Fotografii de familie cu o pereche mai altfel la poalele Tampei. Inainte cu o luna de a realiza aceste fotografii, am dialogat pe Facebook cu … Vezi foto&video…

Fotografii de familie realizate toamna, in jurul Brasovului. Ne cunoastem deja de 2 ani si suntem la a doua sedinta de familie cu micuta Serena. … Vezi foto&video…

Trash the dress in familie cu Finn, Delia si Jacob. Fotografii realizate la doua zile de la nunta lor din Codlea. Pentru ca la sedinta … Vezi foto&video…


Ti-au placut fotografiile pe care le-ai vazut?0/50 voturi


Deschide chat
Cu ce te pot ajuta?