Fotografii copii Craciun Brasov cu Andrei si Andrada.
Craciunul este unul dintre momentele din an cand te uiti in urma si realizezi cat de implinit poti fi. Cata bucurie si cata putere iti poate da un copil, iar daca sunt doi totul devine de nemasurat. Fotografiile de Craciun ale copiilor vor ramane o amintire tare dulce in anii ce vor urma, iar copii ce astazi sunt mici, vor fi mari, poate avand si ei copii lor.

Aceasta sedinta in care am realizat fotografii copii Craciun Brasov, a fost realizata acasa, langa semineu si bradul impodobit. Durata sedintei foto de craciun a fost de 90 min, timp in care am pus la punct luminile si decorul.

Fotografii copii Craciun Brasov

Fotografii copii Craciun Brasov. Sedinta de fotografie Craciun in Brasov. Fotografiile au fost realizate in apropierea Craciunului in Brasov.


Cauti fotograf pentru copii, mamici gravide sau pentru botez in Brasov ?

Daca sunteti in cautarea unui fotograf profesionist, ati ajuns unde trebuie.
Puteti solicitata oricand o oferta pentru servici foto sau video. Fie ca este vorba despre o sedinta foto de graviduta, o sedinta de nou nascut, sedinta de botez sau chiar o sedinta foto in familie, noi raspundem cu drag si promptitudine.


Fotografii cu mamici si copii de la ultimele evenimente din Brasov

Aici poti vedea fotografii de la ultimele botezuri sau alte evenimente la care am participat din zona Brasov.

Foto Graviduta (21)

Foto graviduta

Foto graviduta cu Iuliana si Leon, cu doar 3 luni inainte de venirea pe lume a micutului lor. Fotografiile au fost realizate la cativa kilometrii…
Vezi fotografiile
Scroll to Top
Powered by